Weekmenu 55 – Makkelijk & Snel

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn met koken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we ons zelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 45 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #55

Maandag – Griekse traybake

Koolhydraatarme griekse tray bake courgette aubergine paprika kip

Deze koolhydraatarme Griekse traybake is belachelijk simpel te maken. Groenten grof snijden, kruidenolie erover en zo met de kip erbij de oven in. Weinig werk en weinig afwas, ideaal voor doordeweeks. En stiekem ook heel lekker als je niet op zoek bent naar een koolhydraatarm recept, je kan het dan aanvullen met wat gekookte aardappeltjes (die je mee bakt). Ook een lekker stuk brood!

Hier vind je het recept voor koolhydraatarme Griekse traybake

Dinsdag – Zalm Spinazie Pasta

Snelle Zalm Spinazie Pasta

Na een lange, zware dag op het werk, wil ik gewoon een smaakvolle maaltijd, zonder dat ik hier al teveel voor hoef te doen en die ook nog eens snel klaar is! Dit recept is dan een echte winnaar!

Hier vind je het recept voor luie zalm spinazie pasta

Woensdag – Snelle garnalen taco’s met avocado

Snelle Garnalen taco's

Deze snelle garnalen en avocado taco’s staan binnen een handomdraai op tafel. Lekker snel voor op de doordeweekse dagen. Binnen 20 minuten heb je een heerlijke verse en gezonde maaltijd bereid. Makkelijk aan te passen, zodat het hele gezin ervan kan genieten!

Hier vind je het recept voor snelle garnalen en avocado taco’s

Donderdag – Thai fried rice

Thai Fried Rice met garnalen

Thai Fried Rice met garnalen is een heerlijke Thaise nasi. Gebakken rijst met groente, ei en garnalen op smaak gebracht met soja, natuurlijk vissaus en een kneepje limoen. Een perfecte combinatie van zoet, zuur, zout en voor wie wil: pittig.

Hier vind je het recept voor Thai Fried Rice met garnalen (Thaise nasi)

Vrijdag – Spaans mosselpannetje

Spaanse mossels met chorizo

Dit recept voor een Spaans mosselpannetje met chorizo zorgt niet alleen voor heerlijke mossels, maar ook nog eens voor een fantastische saus. De combinatie van zeevruchten met vlees klinkt misschien een beetje vreemd, maar geloof mij, als je het geproefd hebt snap je het helemaal.

Hier vind je het recept voor dit heerlijke Spaanse mosselpannetje met chorizo

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close