Weekmenu 67

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn met koken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we ons zelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 45 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #67

Maandag – Zuid Afrikaanse Bobotie

Bobotie is een heerlijke Zuid-Afrikaanse ovenschotel met gehakt, rozijnen en een soort kerriesaus. Het geheel wordt afgetopt met een eimengsel, dat ervoor zorgt dat de bovenkant iets weg heeft van custard. En met dit recept maak je het nu heel makkelijk zelf, zonder pakjes en zakjes.

Hier vind je het recept voor Zuid Afrikaanse Bobotie

Dinsdag – Mexicaanse nacho soep

Mexicaanse nacho soepMexicaanse nacho soep is simpel te maken en super smaakvol. Mijn favoriete combinatie. De heerlijke soep heeft een tomatensoep als basis die heerlijk op smaak is gebracht met Mexicaanse kruiden. De nacho’s zorgen voor een heerlijke crunch. Gezien hij makkelijk binnen 30 minuten op tafel kan staan mag hij zeker toegevoegd worden aan het lijstje ‘Heerlijke recepten die snel te maken zijn’.

Hier vind je het recept voor Mexicaanse nacho soep

Woensdag – Koolhydraatarme ovenschotel met gehakt, prei en kerrie

Koolhydraatarme ovenschotel prei met kerrieDe klassieke gehakt, prei en kerrie ovenschotel, maar dan in een koolhydraatarm jasje en ook nog eens helemaal gemaakt zonder pakjes en zakjes. Ook nog eens super makkelijk te maken. Dus, wanneer staat deze ovenschotel bij jou op tafel?

Hier vind je het recept voor Koolhydraatarme ovenschotel met gehakt, prei en kerrie

Donderdag – Kip Siam zonder pakjes en zakjes

Kip SiamThaise Kip Siam is een heerlijk wereldgerecht dat ook zonder pakjes en zakjes makkelijk binnen 30 minuten op tafel staat. Dit recept wil je gewoon zelf maken: zo simpel, maar ontzettend lekker!

Hier vind je het recept voor Kip Siam zonder pakjes en zakjes

Vrijdag – Patatas Bravas (Authentiek recept)

Spaanse patatas bravas receptPatatas Bravas is een heerlijk Spaans aardappelgerecht. Knapperig gebakken aardappel, met een heerlijke, pittige rode saus. Simpel te maken, maar bomvol smaak. Niet zo gek dus dat het is één van de populairste Spaanse tapas gerechten is. Ontstaan in de Spaanse hoofdstad Madrid, maar inmiddels bekend en geserveerd over de hele wereld!

Hier vind je het recept voor Patatas Bravas

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close