Weekmenu 68

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn met koken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we ons zelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 45 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #68

Maandag – Dumplingsoep met gegrilde paksoi

Dumplingsoep met gegrilde paksoi is een feestelijke doordeweekse maaltijd. Super snel klaar te maken, maar toch vol smaak. De dumplings zijn kleine deeg-verrassinkjes: wie is daar nou niet gek op? Hou het heel simpel, of maak het lekker pittig met extra veel chili-olie en verse chili’s!

close up van dumplingsoep met gegrilde paksoi, rode stokjes en chili olie

Hier vind je het recept voor Dumplingsoep met gegrilde paksoi

Dinsdag – Zalm Teriyaki

Japanse Zalm Teriyaki is super simpel thuis te maken. Voor je het weet heb je een heerlijk Japans gerecht op tafel staan. Dit gerecht is makkelijk binnen 10 minuten klaar en heerlijk met rijst, noodles en wat simpele groene groente, zoals broccoli. Goed, gezond, simpel en ontzettend lekker! Wat wil een mens nog meer?

zalm teriyaki met rijst en broccoli

Hier vind je het recept voor Zalm Teriyaki

Woensdag – Budget Bami

Bami is lekker makkelijk en snel, én daarnaast is deze versie ook nog eens super budgetvriendelijk. Staat zo binnen 30 minuten (als je langzaam werkt) op tafel en wij geven je tips om een heerlijke budget bami te maken en hier lekker mee te variëren!

low budget bami

Hier vind je het recept voor Budget Bami

Donderdag – Kippendijen Rendang

Kippendijen rendang is een heerlijk smaakvol, Indonesisch stoofgerecht met kokosmelk. ‘Ajam rendang’ is sneller en eenvoudiger te maken dan de bekendere rundvlees rendang, maar zeker niet minder smaakvol.

Kippendijen rendang recept

Hier vind je het recept voor Kippendijen Rendang

Vrijdag – Koolhydraatarme Broccoli Burgers

Koolhydraatarme Broccoli Burgers zijn een heerlijke manier om je groente op een andere manier te eten. Ideaal voor groot én klein. Zeg nou zelf, zo’n stapeltje ziet er toch een stuk feestelijker uit dan een standaard AVG-tje of stamppot? Door broccoli-rijst te gebruiken ben je in een handomdraai klaar. Koolhydraatarm, glutenvrij en ze bevatten ook nog eens geen lactose.

Broccoli Burgers

 

Hier vind je het recept voor Koolhydraatarme Broccoli Burgers

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close