Weekmenu 77

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn in de keuken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we onszelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #77

Maandag – Dumplingsoep

close up van dumplingsoep met gegrilde paksoi, rode stokjes en chili olie
Dumplingsoep met gegrilde paksoi is een feestelijke doordeweekse maaltijd. Super snel klaar te maken, maar toch vol smaak. De dumplings zijn kleine deeg-verrassinkjes: wie is daar nou niet gek op? Hou het heel simpel, of maak het lekker pittig met extra veel chili-olie en verse chili’s!

Hier vind je het recept voor Dumplingsoep met gegrilde paksoi

Dinsdag – Vietnamese Pizza

Vietnamese rijstpapier pizza
Deze Vietnamese Pizza is een super knapperige pizza met rijstpapier als bodem. Dit Vietnamese streetfood gerecht, Bánh Tráng Nướng, maak je gemakkelijk binnen 5 minuten helemaal zelf. Lekker voor de lunch, maar ook heel erg leuk als knapperige snack.

Hier vind je het recept voor Vietnamese Pizza

Woensdag – Pastasalade met courgette, lente ui, rucola en knoflookkruim

Pastasalade met Courgette
Pastasalade met courgette, lente ui, rucola en knoflookkruim is een heerlijk maaltijd voor een warme dag. Makkelijk van tevoren te maken en simpel op te scheppen als het tijd is om te eten. Gewoon voor thuis, of neem de salade mee naar een zomerse picknick!

Hier vind je het recept voor Pastasalade met courgette, lente ui en knoflookkruim

Donderdag – Thaise biefstuksalade

Close up thaise biefstuksaladeThaise biefstuksalade maakt salade eten leuk. Zoals je gewend bent van Thaise recepten is ook deze knaller van een salade heerlijk uitgebalanceerd. Zoet, zuur, zout en bitter: alle smaken komen terug. De biefstuk wordt heerlijk gemarineerd in oester- en sojasaus. De komkommers zorgen voor knapperigheid, de verse kruiden maken het fris en de dressing maakt het super Thais! Maak het heerlijk pittig met Thaise bird’s eye chili’s of ga voor lekker mild voor paprika.

Hier vind je het recept voor Thaise biefstuksalade

Vrijdag – Hollandse pannenkoeken

Echte Hollandse pannenkoeken
Natuurlijk kun je een pak pannenkoekenmix uit de supermarkt halen. Vaak moet je hier alleen nog wel melk en eieren aan toevoegen. De ouderwetse pannenkoeken hebben eigenlijk maar vier ingrediënten, dus veel heb je niet aan zo’n pak.

Hier vind je het recept voor Hollandse Pannenkoeken; het perfecte basisrecept

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close