Weekmenu 80

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn in de keuken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we onszelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #80

Maandag – Sloppy Joe
Amerikaanse sloppy joe op zacht bolletje

Een Sloppy Joe is echt ultiem comfort food. Stel je een hemels zacht bolletje voor, met daarop een heerlijke dikke gehaktsaus. Oké, als je niet oplet is de kans groot dat het eten ervan een rommeltje wordt, maar dat is altijd op te lossen met een servetje!

Hier vind je het recept voor Sloppy Joe

Dinsdag – Salade Niçoise met tonijn
Salade Niçoise koolhydraatarm

Salade Niçoise met tonijn, haricots verts, ei en komkommer is een heerlijke zomerse salade. Perfect in haar eenvoud. Super snel klaar en je hebt amper afwas. Hier staat deze salade soms wel drie keer per week op tafel. Als flinke lunch of als koolhydraatarme maaltijdsalade.

Hier vind je het recept voor Salade Niçoise met tonijn

Woensdag –Aziatische Steak Sandwich 

Aziatische steak sandwich met verse kruiden
Maak je smaakpapillen klaar voor een reis naar Zuidoost-Azië met deze overheerlijke Aziatische steak sandwich! In tegenstelling tot de Philly Cheesesteak, slaan we bij dit broodje de kaas over en gaan we voor een smaakvolle marinade met soja- en oestersaus. Krijg jij al trek?

Hier vind je het recept voor Aziatische Steak Sandwich

Donderdag –Koolhydraatarme Shoarma Salade

koolhydraatarme shoarma salade
Deze koolhydraatarme shoarma salade is een heerlijke zomerse maaltijdsalade. Al het lekkers van shoarma, maar dan met een stuk minder koolhydraten. Of je nou gaat voor magere reepjes kipfilet of lekkere sappige kippendijen: deze salade is sowieso een succes!

Hier vind je het recept voor Koolhydraatarme shoarma salade

Vrijdag – Vietnamese Summer Rolls
Vietnamse Summer rolls

Heb je ooit zo’n prachtige, doorschijnende rol van rijstpapier gezien, gevuld met verse groenten, garnalen en noedels? Dat is een Vietnamese Summer Roll! In tegenstelling tot ‘gewone’ loempia’s, worden deze rollen niet gefrituurd en zijn ze gevuld met gezonde en lichte ingrediënten. Het resultaat? Een smaakvolle en kleurrijke traktatie, die perfect is voor warme zomerdagen (maar stiekem voor elke dag).

Hier vind je het recept voor Vietnamese Summer Rolls

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close