Weekmenu 81

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn in de keuken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we onszelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #

Maandag – Bieten Risotto met rode wijn

Bieten risotto met rode wijn
Bieten Risotto met rode wijn is niet alleen super lekker, deze risotto heeft ook nog eens een prachtige, romantische kleur. Bietjes zorgen voor een mooie rood-paarse kleur en met de hulp van  rode wijn en een romige geitenkaas maken we daar mooi roze van. Geen fan van geitenkaas? Gebruik dan roomkaas!

Hier vind je het recept voor Bieten Risotto met rode wijn

Dinsdag – Mexicaanse Huevos Rancheros

Huevos rancheros

Hier vind je het recept voor Huevos rancheros

Woensdag – Pasta met bloemkool en hazelnoten


Bij dit heerlijke recept voor pasta met bloemkool en hazelnoten, smoren we de bloemkool zo zacht, dat deze haast wegsmelt tot een heerlijke saus. Het resultaat is een lekker hartige, maar ook echt romige saus, zonder dat er ook maar enige vorm van room aan te pas komt!

Hier vind je het recept voor Pasta met bloemkool en hazelnoten

Donderdag – Tiktok’s gebakken feta en pasta

Tiktok gebakken feta pasta
Gebakken feta pasta is op TikTok al tijden een hit en wij snappen wel waarom! Heerlijke, romige pasta, die het ziltige heeft van feta en het licht-zoete van geroosterde tomaten. Het hele gerecht is in 30 minuten klaar, maar zelf heb je er maar 5 minuten werk aan.

Hier vind je het recept voor Tiktok’s gebakken feta en pasta

Vrijdag – Mexicaanse wrap lasagne

Mexicaanse wrap lasagne-2Mexicaanse wrap lasagne is een heerlijk, maar belachelijk simpel recept. Helemaal student-, kids- en ‘uitgebluste volwassene van welke leeftijd dan ook’-proof! Minder dan 5 minuten werk en daarna hoeft het maar 15 minuten in de oven. Tel uit je winst. Thuis laten bezorgen kost bijna meer moeite!

Hier vind je het recept voor Mexicaanse wrap lasagne (lekker lui recept)

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close