Wraps met kipsalade | Snel klaar

Wraps met kipsalade
Wraps met kipsalade is een heerlijk snel gerecht met zelfgemaakte kipsalade. Binnen 30 minuten klaar. Misschien is het wel iets voor het eten vanavond? Of neem je er morgen één mee als lunch?

De recept vraagt om kip die al eerder gaar is gemaakt. Je kan gewoon een gegrilde kip kopen of bijvoorbeeld gebruik maken van left-overs van de vorige dag. En andere lekkere optie is een stuk kipfilet, dat je gepocheerd hebt in bouillon.

Let bij het kopen van je Cajun kruiden goed op, deze kunnen soms namelijk belachelijk veel zout bevatten. Wegens mijn verhuizing had ik geen zin om zelf Cajun kruiden te mixen en was ik er niet helemaal bij met mijn hoofd in de supermarkt. Pas bij het mengen van de saus kwam ik erachter dat het super zout was. Wat bleek? De Cajun kruidenmix bestond uit 70% zout! Aangezien ik een eetlepel had toegevoegd, kon ik overnieuw beginnen.

Benodigdheden Wraps met kipsalade

Voor 2 personen

300 gram kipfilet, gegaard.
4 grote wraps / roti vellen
3 stengels bleekselderij
2 theelepels Cajun kruiden (of naar smaak)
4 flinke scheppen Griekse yoghurt
1 eetlepels mayonaise
1 a 2 tomaten

Bereiding Wraps met kipsalade

  1. Snijd de bleekselderij en de tomaten in kleine blokjes. Pluk je kip uit elkaar met behulp van twee vorken.
  2. Meng je Cajun kruiden met de Griekse yoghurt en mayonaise. Proef en voeg eventueel wat kruiden toe.
  3. Meng alles door elkaar, warm je wraps op en vul ze.

Eet Smakelijk! Gezond en smaakvol 🙂

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *