Zomerse recepten voor de Instant Pot

Deel met vrienden en familie

15 Zomerse recepten voor de Instant Pot in één bundel, want ook bij warm weer hoef je de Instant Pot echt niet in de kast te zetten. Van ontbijt tot het avondeten, het zit er allemaal tussen!

Nieuwe E-book met zomerse recepten

voorbeeld pagina ebook multicooker

Je vindt al deze recepten in ons nieuwe E-book: Vakantierecepten voor de Multicooker. In dit e-book vind je 15 heerlijke, zomerse recepten. Het zijn stuk voor stuk éénpans (of ik zou eigenlijk beter pot kunnen zeggen) gerechten, die je helemaal in de Instant Pot maakt. Geen andere pan voor nodig dus! Verder heb ik de hoeveelheid kruiden geprobeerd beperkt te houden, zodat je op je vakantie geen hele nieuwe kruidenkast hoeft aan te schaffen.

Denk bijvoorbeeld aan: shakshuka, paprikakip met krieltjes, linzen taco’s, broodjes pulled chicken of een heerlijke zomerse rijstsalade!

Voor een kleine prijs krijg jij een prachtige e-book & steun je Flying Foodie, zodat we recepten kunnen blijven ontwikkelen voor de Instant Pot!

Handig om mee te nemen

Alle zomerse recepten uit ons e-book zijn lekker genoeg om thuis te maken, maar ze zijn ook makkelijk genoeg om te maken als je op vakantie bent met je pot. De volgende dingen zijn, naast je Instant Pot, ook handig om mee te nemen (of om in huis te hebben dus):

Trivet
Het trivet is het ronde rekje dat je gekregen hebt bij je Instant Pot.

Stoommandje
Je hoeft het voor de recepten in dit e-book niet speciaal te kopen, maar als je een stoommandje hebt is het wel handig om die mee te nemen. Kan meteen ook dienst doen als vergiet!

Tacokruiden
Ik heb geprobeerd het aantal soorten kruiden te beperken in dit kookboek, maar tacokruiden zijn wel handig om te hebben. Neem je favoriete kruidenmix mee of nog beter: maak hem zelf! Mijn go-to recept vind je tussen de bonusrecepten achterin dit boek!

Echt koksmes & Microplane (rasp)
Echt nodig is het niet, maar deze twee producten maken het koken voor mij wel een heel stuk leuker. Hoe vaak ik op reis wel niet gefrustreerd een ui heb proberen te snijden met een bot mes… Tegenwoordig bespaar ik mezelf die moeite en neem mijn eigen gereedschap mee!

voorbeeld pagina ebook instant pot

Zomerse recepten voor de Instant Pot

Wanneer je je Instant Pot meeneemt naar de camping of chalet is het verstandig om te controleren hoeveel watt jouw versie van de Instant Pot gebruikt en of je deze dus gewoon kunt aansluiten. Over het algemeen zou dit geen probleem moeten geven!

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close