7x Cadeautips voor de reisliefhebber

Deel met vrienden en familie

Wat geef je iemand cadeau die het liefst altijd op reis is? Dit lijkt misschien moeilijk, maar ik heb vandaag 7 cadeautips voor reisliefhebbers voor jullie!

Mocht je meer opzoek zijn naar cadeau’s voor een foodie, vorig jaar schreef ik de post “10 Cadeautips voor foodies” en die zijn dit jaar nog steeds super relevant!

Cadeau’s voor reisliefhebbers

Hammamdoek
cadeautip reisliefhebbers hammamdoek

Een badhanddoek neemt altijd super veel ruimte in beslag in je tas of koffers. Zonde natuurlijk, want ze zijn ook nog een zwaar. Die kilo’s en ruimte besteedt de gemiddelde reisliefhebber liever aan wat anders. Geef een hammamdoek! Ze zijn heerlijk zacht, drogen goed af en zijn bovenal stukken lichter en dunner op te vouwen, dan een normaal badlaken.

Voor mijn backpackreis naar Thailand heb ik zelf een hammamdoek gekocht van Happy Towels. Ik ben er super tevreden over en kan ze iedereen aanraden.

Lonely Planet
Cadeau tip reisliefhbber Lonely Planet
Weinig reisliefhebbers die niet bekend zullen zijn met de Lonely Planet. Meestal wordt een gids gekocht voor een bepaald land, maar wist je dat de Lonely Planet ook verzamelboekjes heeft? Vorig jaar gaf ik “The World” cadeau en deze viel heel erg goed in de smaak. De Ultimate Travelist en de Best in Travel 2016 staan dit jaar op mijn verlanglijst.

Canvas “Colour your world tas”
canvas tas wereld reizigerig cadeau tip
Op ikwilmeerreizen kun je een enorm leuke canvas tas met erop een wereld kaart vinden. De wereldkaart kan de reisliefhebber zelf inkleuren met de landen die hij/zij al bezocht heeft. Ik heb hem zelf ook en vind hem enorm leuk. Ik krijg regelmatig de vraag waar ik hem vandaan heb.

Een leuk paspoort hoesje
Cadeautip reisliefhebber paspoort houder
Je vindt deze hoesjes tegenwoordig in verschillende winkels, zowel on- als offline. Als je op Etsy.com zoekt naar “Passport Cover” vind je er een hele boel leuke. Daar heb ik in ieder geval de drie van het plaatje hierboven gevonden. Ze hebben ook hoesjes die je zelf kunt personaliseren met de naam van de persoon.

Eye-Fi Mobi SD Kaart
eye fi mobi cadeau tip reizigers

Is jouw reisliefhebber ook fan van het maken van foto’s? Dan kun je hem of haar zeker blij maken met een Eye-Fi Mobi SD Kaart. Deze SD kaart heeft zelf Wifi, waardoor hij rechtstreeks foto’s kan verzenden naar bijvoorbeeld je mobiele telefoon. Super handig, kun je meteen je foto’s van je camera naar je familie appen of op Instagram zetten! Hij is heel makkelijk in gebruik, je hoeft echt niet heel technisch te zijn om hem te kunnen gebruiken.

Kras Wereldkaart
Cadeautip reisliefhebber kras wereldkaart

Vorig jaar waren ze een ware hit, maar dit jaar kunnen ze ook echt nog wel: de kras wereld kaarten! Naast de klassieke kras wereldkaart is er tegenwoordig ook een kras wereldbol in 3d! Als foodie werd ik meteen aangetrokken door de gourmet kraskaart, waarbij je de landen van Europa weg kan krassen door middel van de lokale gerechten.

Draadloze mini speaker
Cadeautip reisliefhebber portabel speaker

Wie is er nou niet gek op muziek luisteren? Zelf heb ik de X-mini en die bevalt mij heel erg goed. Komt genoeg geluid uit en zelfs een klein beetje bass.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met mijn cadeautips voor reisliefhebbers. Mocht jij ook nog enorm leuke tips hebben voor reisliefhebbers, laat het mij dan weten in de comment sectie hieronder!

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close