7x Cadeautips voor de reisliefhebber

Deel met vrienden en familie

Wat geef je iemand cadeau, die het liefst altijd op reis is? Dat lijkt misschien moeilijk, maar vandaag heb ik 7 cadeautips voor echte reisliefhebbers voor jullie!  Mocht je meer op zoek zijn naar cadeau’s voor een foodie, die hebben we ook en die vind je in onze post met 10 cadeautips voor foodies

Cadeautips voor de reisliefhebber

Een hammamdoek

hammandoek Cadeautips voor de reisliefhebber

Een badhanddoek neemt altijd super veel ruimte in beslag in je tas of koffers. Zonde natuurlijk, want ze zijn ook nog eens zwaar. Die kilo’s en ruimte besteedt de gemiddelde globetrotter liever aan wat anders. Geef een hammamdoek! Ze zijn heerlijk zacht, drogen goed af en zijn bovenal stukken lichter en dunner op te vouwen, dan een normaal badlaken. Omdat ze minder fluffy zijn, blijft er ook geen kilo zand inzitten na een dagje op het strand.  Voor mijn backpackreis naar Thailand heb ik ooit een hammamdoek gekocht van Happy Towels. Ik ben daar jaren later nog steeds super tevreden over.

Een hangmat

Hangmant voor de reisliefhebber

We kunnen niet het hele jaar op vakantie zijn, helaas, maar een hangmat helpt je wel het vakantiegevoel mee naar huis te nemen. Heerlijk heen en weer wiegen, terwijl je droomt over je volgende bestemming. Zelf ben ik als foodie helemaal verliefd op de hangmatten uit de Tones collectie van Luilak. Deze hebben een boho print in prachtige heldere kleuren met namen als Tones of Pistache, Tones of Cinnamon en Tones of Parmezan.

E-Sim

ideale cadeau voor reizers

Een telefoon op reis is super handig, maar zonder internet vallen veel functies af. Je eigen sim gebruiken zal snel in de papieren lopen buiten Europa, maar toch is het handig om onderweg Google Maps te kunnen gebruiken. Met een e-sim is dat probleem opgelost. In tegenstelling tot een losse sim kopen in elk land waar je komt, hoef je hiervoor je eigen sim niet uit te schakelen. Je kan nog gewoon met je eigen nummer bellen en sms-en, super handig voor het gebruik van bijvoorbeeld WhatsApp, maar ook als je berichten wilt kunnen ontvangen van je bank. De e-sim werkt als een tweede, aparte SIM kaart, die je alleen gebruikt voor data-verkeer. Zelf heb ik goede ervaring met Airlo. Ik heb het zelf al uitgeprobeerd in Thailand en Curaçao en alle keren werkte het perfect. De klantenservice van Airlo is goed bereikbaar en super vriendelijk. Met de code MARISK0224 krijg je 3 dollar korting en dat is altijd mooi meegenomen.

Een onderwaterhoesje

onderwater hoesje cadeau voor op reis

Foto’s maken doen we allemaal op reis, maar met dit simpele hoesje kan je reisliefhebber nu ook foto’s onderwater maken. Het is heel lichtgewicht en neemt amper extra ruimte in. Zelf vind ik het ook fijn om mijn telefoon erin te stoppen tijdens boottochtjes. 

Canvas tas – Colour your world

7x Cadeautips voor de reisliefhebberOp reismonkey kun je een enorm leuke canvas tas met daarop een wereldkaart vinden. De wereldkaart kan de reisliefhebber zelf inkleuren met de landen die hij/zij al bezocht heeft. Ik heb hem zelf ook en vind hem enorm leuk. Ik krijg regelmatig de vraag waar ik hem vandaan heb.

Goede wereldstekker

Wereldstekker voor op reis als cadeau

Elke reizigier kan niet zonder: een goede wereldstekker. Meest handig is de TRVLMORE reisstekker. Het is één reisstekker voor allerlei apparaten en in meer dan 170 landen te gebruiken. Daarnaast kan je ook nog gemakkelijk zes apparaten tegelijk gebruiken en opladen. Super handig, want ik heb geen zin om meerdere wereldstekkers mee te nemen op reis.

Noise cancelling headphones

koptelefoon het beste cadeau voor iemand die veel reist

In het vliegtuig, trein of gewoon voor een rustig moment in een drukke omgeving: ik kan niet meer zonder mijn noise cancelling headphones op reis. Ze halen een hoop ruis weg en geven rust waar nodig. Echt heerlijk. Ze hebt ze in grote full-ear versies, maar ook kleine oordopjes.  En, zat er iets bij voor jouw reisliefhebber?

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close