Cadeautips voor reizigers

Deel met vrienden en familie

Kerst Cadeautips voor reizigers
Op zoek naar een cadeau voor een echte reiziger? Ben je zelf gek op reizen, maar heb je geen inspiratie voor op je verlanglijstje? Wees gerust, ik heb een aantal hele leuke cadeautips voor reizigers voor jullie! De prijzen zijn zeer uiteenlopend, dus voor elk budget wat wils!

Vorig jaar schreef ik ook rond deze tijd een post met cadeautips, namelijk: 7x Cadeautips voor de reisliefhebbers. Deze tips gelden wat mij betreft nog steeds, zeker de hammamdoeken (mijn absolute favoriet). Dit jaar wilde ik weer een aantal leuke tips die ik tegen ben gekomen met jullie delen.

Posters

travelposters-om-cadeau-te-doen
De kans is groot dat de liefde voor reizen ook bij de reizigers thuis terug is te vinden. Draag hier een steentje aan bij door een mooie poster te bestellen. De voorbeelden op de foto’s heb ik gevonden op Etsy  en op Junique.
Prijs: vanaf ongeveer 10 Euro
Waar te koop: juniqe.com, etsy.com

Horloge met wereldkaart

reizigers-horloges-met-wereldkaarten
Als reiziger is het altijd handig om de tijd bij de hand te hebben. Hoe laat gaat de trein? Moeten we al inchecken op het vliegveld? Eenmaal thuis droom je weg over alle reizen die je gemaakt hebt en nog gaat maken!

De bovenste twee horloges heb ik gevonden op bol.com (namelijk hier en hier) en de onderste twee op de website Uniek Horloge (namelijk hier en hier)

Prijs: 15 – 60 Euro
Waar te koop: o.a. bol.com en uniekhorloge.nl

SuitSuit kofferhoes

kofferhoesen
Hoe leuk zijn deze koffertjes?! Nou heb ik nog beter nieuws, dit zijn namelijk hoesen die je over je koffer kan trekken (mits je koffer tussen de 67 en 82 cm hoog is). Zo kan je je koffer makkelijk van uiterlijk laten verwisselen en bescherm je hem ook nog eens tegen stof en vuil. Op de bagageband herken je zo gelijk je eigen koffer!

Prijs: 24,95
Waar te koop: SuitSuit en bol.com

Eindeloos lezen met een E-reader

Is jouw reisliefhebber naast gek op reizen ook nog eens gek op lezen? Dan zul je hem of haar echt een plezier kunnen doen met een E-reader. Het bespaart een hoop ruimte en gewicht in je koffer en je kan eindeloos veel boeken meenemen! E-readers heb je tegenwoordig in alle soorten en maten, zodat je er voor elk budget wel eentje kan vinden. Zelf heb ik een Kindle, waar ik heel erg tevreden mee ben, maar ook over de Kobo E-readers hoor ik goede verhalen.

Prijs: 60 – 250 Euro afhankelijk van het type
Waar te koop: o.a bol.com, mediamarkt, amazon, etc.

Lonely Planet “WHERE to go WHEN”

Lonely Planet Where to go When boek
Je wilt op vakantie, maar waar is het mooi weer? Je weet een plek waar je al tijden graag heen wilt, maar wat is nou de beste periode om te gaan? Lonely Planet komt met een nieuw boek: ‘Where to go when‘, dat je helpt met deze vraag. De kans is daarbij natuurlijk groot dat je enorm geïnspireerd raakt door dit boek.

Prijs: 22,99 Euro
Waar te koop: amazon, bol.com en de betere boekhandel

Leuk bagage label/tag

leuke-vrolijke-bagage-labels
Ben je op zoek naar een budget cadeau? Dan is een bagagelabel altijd een leuk idee. Het vrolijkt niet alleen een koffer of tas enorm op, het is natuurlijk ook nog nuttig voor het geval de tas kwijt raakt.

Prijs: 2 – 15 Euro
Waar te koop: o.a. bijenkorf, xenos, flying tiger en hema

Dit waren ze dan. Zit er iets bij dat je op je verlanglijstje gaat zetten? Heb je misschien nog andere cadeautips die je met de lezers van Flying Foodie wilt delen?

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. oh wat een toffe dingetjes zeg en die horloges.. super leuk!

  2. Dat boek van Lonely Planet spreekt mij wel aan! Inspiratie voor leuke plekken en vooral de beste reistijd voor die plekken zijn altijd handig om te weten.

  3. Leuke posters zeg! Ik wil er ook zo een in mijn woonkamer.

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close