CoCo Tam’s Samui – Restaurant & Bar op het strand

Deel met vrienden en familie

CoCo Tam’s Samui is een van mijn favoriete hotspots op Koh Samui. Een heerlijke beachbar, met voor iedereen wat wils. Verliefde stelletjes, gezinnen, vriendengroepen, rijke Chinezen en feestende backpackers: ze weten zich allemaal te vermaken bij CoCo Tam’s.

Coco Tams Ko Samui

Verschillende lagen

Bij CoCo Tam’s vind je altijd je favoriete zitje. Gewone tafels, beschutte tafels in soort van grote rieten eieren (heel Instagramable), schommelstoelen en plekjes aan de bar. De grote open keuken en de bar in het midden zorgen voor een levendige sfeer.

Op de onderste laag, het strand. Heb je grote tafels, maar ook ontspannende zitjes met zitzakken waar je heerlijk kunt genieten van een cocktail. Iets minder geschikt om uitgebreid te eten, maar een paar snacks of een pizza kun je er makkelijk wegwerken.

En dan heb je nog de bovenste verdieping, waar je lekker in een net kunt liggen. Denk er wel over na dat iedereen onder je je kan zien zitten. Dus misschien niet ideaal als je net dat leuke, korte rokje aan hebt gedaan 😉

Ko Samui Beach Bar

Mijn favoriete spot is aan de veranda die over het strand uitkijkt. Kun je tijdens het drinken van je cocktail mooi mensen kijken!

Het eten

Bij CoCo Tam’s kun je terecht voor de Italiaanse keuken. Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij Thailand, maar het is heel erg goed. Zelf hou ik wel van afwisselen tijdens mijn vakantie en ik eet dan  ook ongeveer 75% van de tijd Thais en 25% iets anders. De pizza’s en de gegrilde kip zijn zeer zeker een aanrader!

Pizza CoCo Tam's Ko Samui

Films & vermaak op het strand

Of dat alles nog niet feest genoeg is, kun je behalve van goede muziek en cocktails ‘s avonds ook genieten van vuurshows en films op het strand. Bij de vuurshow zijn meestal twee tot drie jongens bezig met vlammende fakkels, poi’s en stokken waarmee ze in de rondte zwaaien, slingeren en overgooien.

Locatie: 62/1 moo 1 Bohput, Koh Samui
Openingstijden: dagelijks van 13:00 tot 1:00

Lijkt Koh Samui jou wel wat? Check dan ook onze andere Koh Samui en Thailand tips.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close