Hip en goedkoop overnachten in Bangkok | Buff Hostel

Deel met vrienden en familie

Wil je hip EN goedkoop overnachten in Bangkok, dan heb ik een tip voor jullie: het Buff Hostel. Het hostel is super hip en trendy ingericht en ligt in de hipste wijk van Bangkok, namelijk Ari. Hoewel het een hostel is, kun je hier ook terecht voor een betaalbare privé kamer!

Locatie: Ari

De locatie van the Buff Hostel is perfect, middenin de hipste buurt van Bangkok op het moment, Ari. En dan ook nog eens op loopafstand van het BTS Skytrain station Saphan Khwai. Het Don Mueang vliegveld, de shopping malls en de grootste trekpleisters van Bangkok zijn makkelijk en snel te bereiken. In de buurt van het hostel vind je allemaal leuke restaurants, supermarktjes en natuurlijk de lekkerste street food kraampjes.

Trendy Hostel Ari Bangkok Buff Hostel

Hippe inrichting

Zowel de entree en gangen als de kamers zijn super hip ingericht. Ik hou er persoonlijk heel erg van en heb er ook veel inspiratie opgedaan voor bij mij zelf thuis. Zoals het bij een hostel gewoonlijk is, deel je hier ook de badkamer. Als je een privékamer hebt, deel je de badkamer slechts met één andere kamer. Lekker relaxt dus!

Goedkoop en hip hostel Bangkok Ari overnachten Buff hostel

De prijs van een dorm kamer ligt rond de 9 euro en voor rond de 20 euro heb je een privé kamer voor twee (10 euro per persoon dus) inclusief ontbijt. Kun je goedkoper overnachten in Bangkok? Jazeker, maar dan wel in een minder hip en schoon hostel en vaak op een veel minder goede locatie.

Bij het Buff Hostel hebben ze binnen een paar super mooie en lieve katten rondlopen. Super leuk als je gek bent op katten. Let wel op: de katten komen overal, zo ook in onze kamer (niet als de deur dicht zit natuurlijk), en als je een heftige kattenallergie hebt kun je dit hostel naar mijn mening beter overslaan 😉

Hipster hostel Bangkok goedkoop overnachten Bangkok

Zelf heb ik mijn kamer in het Buff Hostel in Bangkok geboekt via Airbnb, maar ze zijn ook te vinden op bijvoorbeeld Booking.com. Eerste keer Airbnb voor jou of je reisgenoot? Via deze link krijg je 18 euro tegoed van mij :)! Dan kost een nachtje dus helemaal niets meer!

Trendy Hostel Bangkok Cheap near BTS

Binnenkort naar Thailand? Op Flying Foodie hebben we nog veel meer leuke tips staan voor bijvoorbeeld Bangkok, Chiang Mai, Hat Yai of Ko Lanta!

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

 1. Leuke foto’s en wat een lief katje! echt een noepie!

  1. Mariska Author says:

   Hij was ook echt super aanhankelijk <3

 2. Ah dat katje! <3 Ik hou van Thailand, maar de volgende keer dat ik er ben wil ik graag naar het noorden. Bangkok vond ik fascinerend. Voor een dagje.. of twee.

  1. Mariska Author says:

   Wat een schatje hè? Het noorden van Thailand kan ik alleen maar aanraden, het is daar echt geweldig.

 3. Thailand lijkt me echt super om een keer naar toe te gaan en hoewel ik denk ik niet meer in een hostel zou gaan ziet dit er wel echt netjes uit!

  1. Mariska Author says:

   Thailand is echt super. Hostels was ik zelf eigenlijk ook niet meer van, en mijn vriend al helemaal niet, maar dit beviel toch wel goed. Een privé kamer is natuurlijk wel heel wat anders dan een dorm… Daar zie ik me zelf nou niet meer aan beginnen.

 4. Dank voor de tip! Ik heb het net een privé kamer geboekt. Ben erg benieuwd 🙂

  1. Super leuk Lotte 😀 Ik hoop dat je een fantastische tijd zal hebben.

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close