Neue Heimat | Friedrichshain Berlijn

Deel met vrienden en familie

Neue Heimat is een van mijn favoriete hotspots in Friedrichshain in Berlijn. Je kunt hier heerlijk relaxen, terwijl je geniet van een hapje en drankje. Heel wat anders dan een jaar geleden…

Neue Heimat Friedrichshain Berlijn

Neue Heimat Friedrichshain Berlijn

Wat kan er veel veranderen in een jaar! De vorige keer dat ik in Berlijn was, bezocht ik deze locatie (gelegen bij de RAW-tempel) ook al. Alleen was er op dat moment een grote vette rave in de super donkere, wat dubieuze, pakhuizen bezig. En kijk nu eens! Wat een verandering zeg!

Het industriële pakhuizen gevoel is gebleven, maar nu veel lichter en ruimer ogend. Vooral binnen is de transformatie enorm. Een heerlijke plek waar je zowel binnen als buiten terecht kunt voor een hapje en drankje. Een positieve verandering als je het mij vraagt, goede feestjes zijn er nog genoeg in Berlijn.

Regelmatig (vooral op zondag!) vinden er activiteiten plaats, zoals een minimarkt en op vrijdagavond kun je er regelmatig terecht voor een “Bar and Food Night” met live muziek en street food.

Neue Heimat Friedrichshain Berlijn

Iedereen die ik spreek over Neue Heimat die er ook geweest is, is super enthousiast. Echt een heerlijke plek om een fijne (na)middag of avond door te brengen. Ik weet zeker dat als jij Neue Heimat bezoekt, je ook helemaal fan zult worden! En ben je er toch uitgekeken: er is nog zoveel meer te zien bij de RAW-tempel!

Locatie: Dirschauer Strasse, Friedrichshain, Berlijn
Openingstijden: do-vr 18:00-06:00 en zo 12:00-2:00
Meer info: de Facebookpagina van Neue Heimat

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close