Zou jij durven logeren in het kasteel van Dracula?

Deel met vrienden en familie

Kasteel van Dracula op Airbnb
Op Airbnb kun je allerlei soorten overnachtingen vinden. Zo kun je lekker goedkoop overnachten, echt bij locals of juist super luxe, of zelfs in een boomhut. Genoeg keuze zou je denken…  Maar nu kun je ook overnachten in het kasteel van Dracula!!

Je wordt ontvangen door een afstammeling van Bram Stoker, de schrijver van het legendarische Dracula boek. Slapen doe je natuurlijk niet in bed, maar in een heerlijk zacht gedekte doodskist (brrr….). Ik gok dat er weinig geslapen wordt die nacht, zodat je de hele nacht de tijd hebt om door het doolhof aan gangen te dwalen.

Hoewel je slechts met z’n tweëen in het kasteel overnacht, heeft het kasteel maar liefst 57 kamers! Daarnaast natuurlijk ook nog diepe donkere cryptes, een hoge toren waarvan je kunt uitkijken en genoeg griezelige hoekjes en krakende trappen. Zodra de nacht valt, wil er nog wel eens onverwachts bezoek langs komen. Wat zeg je als je de graaf zelf tegen komt?

Slapen in een List bij Dracula

Huisregels

Bij deze Airbnb overnachting komt wel een aantal huisregels om de hoek kijken, die je normaal gesproken niet zo snel tegen zal komen. Zo mag je absoluut geen knoflook meenemen en ook geen dingen die naar knoflook ruiken. De gordijnen moeten voor zonsopgang gesloten worden en wordt er vriendelijk gevraagd of je al je zilveren sieraden en andere zilveren spullen thuis wil laten.

Maaltijd in het kasteel van Dracula

Helaas slechts voor één keer

Natuurlijk is dit geen normale advertentie op Airbnb. Het is slechts een winactie waarbij er eenmalig op Halloween gelogeerd kan worden in het kasteel. Het is niet de eerste keer dat Airbnb zo’n gave locatie als winactie weggeeft. Vorig jaar met Halloween kon je overnachten in de catacombe van Parijs en ik heb ook acties voorbij zien komen waarin je mocht overnachten in een oud vliegtuig van KLM en bijvoorbeeld in Paradiso.

Meer informatie over de wedstrijd of wil je kans maken? Bekijk dan de Airbnb advertentie van het kasteel van Dracula! Als je wint mag je er niet alleen overnachten, je wordt ook nog eens kosteloos naar Transsylvanië gevlogen! Meedoen kan nog tot 26 oktober!

Liever een gewone overnachting via Airbnb? Via deze link krijg je 30 euro korting op je eerste overnachting.

Alle foto’s uit dit artikel komen van airbnb.com

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. och gatverderrie mij niet gezien hoor haha creapy!!!

  2. Ooohh wauwie, dat lijkt me leeeuukk!

    1. Doe mee met de wedstrijd! Als het goed is kan het vandaag nog.

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close