Overnachten in Marseille met fantastisch uitzicht

Deel met vrienden en familie

Overnachten in Marseille met dit fantastische uitzicht. Wie heeft hier nog meer een zwak voor mooie uitzichten? En het extra goede nieuws is ook nog eens dat de kamer heel goed betaalbaar is!

Op naar de 18e verdieping

Deze Airbnb kamer bevindt zich op de 18e verdieping, midden in het oude centrum van Marseille. Er staan in het oude centrum slechts een paar hoge complexen en dit is het enige complex waarbij je geen enkel ander complex in je zicht hebt. Je kunt dus rondom genieten van een geweldig uitzicht. Dus niet alleen vanuit de woonkamer, maar ook direct vanuit bed!

Vanuit je bed kun je de heuvel van Marseille zien met daarop de Notre Dame van de stad. Als je een beetje om het hoekje kijkt, heb je prachtig uitzicht op de oude haven van de stad.

Mooiste uitzicht van Marseille

Zeer betaalbaar

Zelf betaalde ik 80 euro per nacht (inclusief alle fee’s) om hier te overnachten. Dit was voor twee personen en we kregen er ook nog eens een flink uitgebreid ontbijt bij. Via deze link krijg je korting op je eerste verblijf, dat scheelt weer.

Van de inrichting van de kamer zelf zul je geen Instagramwaardige foto’s maken. De vrij spartaans ingerichte kamer zal niet zo snel in een designtijdschrift verschijnen. Wat mij betreft maakt dit weinig uit met zo’n adembenemend uitzicht. De kamer is schoon en het bed slaapt lekker en er staat zelfs een klein bureautje.

Overnachten met uitzicht over Marseille

Kleine kanttekening: tenzij je onwijze fan bent van traplopen is dit appartement niet geschikt voor mensen met claustrofobie. Om het appartement te bereiken moet je namelijk 18 verdiepingen omhoog in een heel klein liftje. Er mogen volgens de waarschuwingssticker maximaal vier personen in de lift en daarmee is hij dan ook wel echt vol.

Wil jij in de toekomst een keer overnachten in Marseille, dan kan ik je deze kamer echt van harte aanraden! Marseille is ook populair voor wie wil fietsen in Zuid Frankrijk gezien de nabije ligging met de dorpjes van Luberon.

 

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close