River View – een rooftopbar in Bangkok zonder poespas

Deel met vrienden en familie

Op zoek naar een rooftopbar in Bangkok dat je wel het uitzicht geeft, maar dan zonder alle poespas die daarbij komt kijken? Dan moet je echt langs bij de River View!


In Bangkok stikt het van de rooftopbars, de één nog mooier dan de ander. Het zal je niet verbazen dat je daar natuurlijk ook voor betaalt. Niet perse duurder dan een cocktail in het centrum van Amsterdam, maar wel veel duurder dan op andere plekken in Thailand. Zelf vind ik dat niet altijd een probleem, ik zette eerder de leukste skybars op een rij. De aankleding is er ook naar en je kleed je eens wat leuker dan je standaard vakantie kloffie (sommige skybars hebben een dresscode).

Bij River View is het anders; daar geen poespas en geen gedoe. De prijzen van een biertje of een cocktail liggen misschien wel hoger dan een tentje op de begane grond, maar veel scheelt het niet. River View is perfect voor iedereen met een backpackers budget en voor iedereen die opzoek is naar een no-nonsens plek om te relaxen!

River View Guesthouse rooftopbar Bangkok
Thais speciaal bier bij river view

Eten

Je zult misschien verwachten dat het eten hier niet bijzonder is en dat je wellicht beter in de buurt wat op straat kunt gaan eten. Het tegenovergestelde is waar: ik heb hier echt heel erg goed gegeten!

Eten river view rooftopbar

Even zoeken

Je vindt de River View rooftopbar op de bovenste verdieping van het River View Guest House. Deze ligt verscholen in een zijstraat van een zijstraat in China Town, tussen de oude winkelpanden. De eerste keer namen we een tuktuk, die had zelf ook meerdere hulplijnen nodig om ons erheen te brengen. De tweede keer dacht ik het wel te kunnen vinden vanaf het BTS station, maar ik bleek toch ook Google Maps en wat hulp van een vriendelijke Thai nodig te hebben.

Mijn tip: laad het adres in Google Maps en ga op pad, als je er echt niet meer uit komt, vraag dan gewoon de weg. De meeste mensen zijn super vriendelijk en de omgeving is super interessant om doorheen te lopen, een paar straatjes om is dus echt geen straf.

Gevonden? Top, nu mag je in een super kleine, extreem trage lift naar de bovenste verdieping! Let op het maximaal aantal personen per keer!

Locatie: (zie kaart)
Openingstijden: dagelijks van 7:30 tot 23:00
Gratis Wifi: schijnbaar, maar het is een beetje een gedoe met codes

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close