Silo | Ontbijt hotspot in Friedrichshain Berlijn

Deel met vrienden en familie

Silo is absoluut mijn favoriete hotspot voor ontbijt, lunch en heerlijke koffie als ik in Friedrichshain in Berlijn ben. Of je nou trek hebt in zoets of iets hartigs, iets kouds of iets warms: je zit bij Silo goed! Uiteraard hebben ze helemaal volgens de trend ook heerlijke coldbrew koffie.

Koffie ontbijt hotspot Friedrichshain Berlijn

Koffie ontbijt hotspot Friedrichshain Berlijn Koffie ontbijt hotspot Friedrichshain Berlijn

Qua koffie voldoet Silo aan alle verwachtingen die je tegenwoordig van een hippe koffietent mag verwachten. Heerlijke sterke aromatisch koffie, goed schuim op de cappuccino’s en heerlijke cold brews. Mocht je nog nooit een cold brewed koffie geprobeerd hebben, dan kan ik je zeker aanraden het hier te proberen!

Op het menu staan allemaal heerlijke brunch gerechtjes. Mijn favorieten? Het getoaste bananenbrood met kokos-rozenboter en het getoaste zuurdesem brood met avocado, ham, spinazie en een gepocheerd ei… Yummm.. Behalve de gebruikelijke koffies, thee en sapjes kun je hier ook prima terecht voor een bier of wijntje. In Duitsland doen ze daar helemaal niet moeilijk over :).

De inrichting van Silo is helemaal zoals je verwacht van een hippe koffietent op het moment. Industrieel, maar toch gezellig en sfeervol. Het personeel spreekt goed Engels en is echt super vriendelijk. Zo ben ik allergisch voor aardbeien en uiteraard let ik hier goed op bij het bestellen, maar soms zit er dan toch opeens aardbei op een gerecht. Aan hoe ze hiermee omgaan kan ik goed de kwaliteit en gastvrijheid meten van diegene die het serveert. Zo ook hier: ze boden meermaals hun excuses aan (wat voor mij niet persee nodig was), maakte het hele gerecht overnieuw en maakte speciaal voor mij een nieuwe saus erbij. Top!

Koffie ontbijt hotspot Friedrichshain Berlijn Koffie ontbijt hotspot Friedrichshain Berlijn Koffie ontbijt hotspot Friedrichshain Berlijn

Dus ben je in Friedrichshain, ga dan zeker even langs bij Silo!

Locatie: Gabriel-Max-Straße 4, Friedrichshain, Berlijn
Openingstijden: ma-do 8:30-17:00, vr 8:30-19:00, za 9:30 – 19:00 en zo 10:00-19:00
Meer info: bekijk de Facebookpagina van Silo
Gratis Wifi?:Ja/Nee

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Eva - eighty7 says:

    Toffe tent! Ik ga over een dikke week weer naar Berlijn, deze staat op de shortlist 😉

    1. Mariska Author says:

      Wat heerlijk dat je over een week naar Berlijn gaat! Als je daar toch in de buurt bent, kan ik je ook Neue Heimat aanraden op het Raw geland gebied.

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close