Starfish Bloo (Beste Sunday Brunch Seminyak)

Deel met vrienden en familie

Op zoek naar de hipste en beste Sunday Brunch in Seminyak op Bali? Dan moet je zeker bij Starfish Bloo zijn! Met een enorm aanbod aan heerlijk eten en free-flowing bubbles maak je van een zondag een echte sunday funday!

Bij Starfish Bloo weten ze wel hoe je de zondag moet vieren. Hun Sunday Brunch is ontzettend populair en misschien wel het hoogtepunt van je verblijf in Seminyak. Waan je een dagje een jetsetter in deze hippe, trendy setting, terwijl je je buik rond eet aan het fantastische buffet, met een glas bubbels in je hand dat nooit leeg raakt.

Sunday Funday, better then a monday

Al bij de ingang begint het goed. Starfish Bloo is onderdeel van het W Hotel in Seminyak en dat heeft echt een prachtige entree. Wij zijn gewoon naar het restaurant gelopen, maar je kunt je ook laten ophalen in een golfkarretje. Heerlijk luxe 🙂

Ingang W hotel Seminyak

Bij het restaurant aangekomen, word je vriendelijk ontvangen met een glaasje bubbels en naar je tafel gebracht. Dan kan het feest echt beginnen. Het buffet is uitgebreid en het is moeilijk kiezen waar te beginnen. Ze hebben onder andere fantastische sushi, verse oesters, kreeft, bao buns, vers gegrild vlees en ga zo maar door.

Uiteraard is de Indonesische en Aziatische keuken ook goed vertegenwoordigd. Mijn favorieten waren de steamed buns, de bao’s en de pannenkoekjes met eend.

Denk je dan klaar te zijn, dan heb je het mis. Het leukste gedeelte moet nog beginnen! De toetjes… Heerlijke kleine gebakjes, cakejes, pudding, lolly’s, macarons, donuts en fantastisch gedecoreerde taarten liggen nog op jou te wachten. Dit wordt rollend naar huis!

Kreeft brunch starfish Bloo

Oester brunch W hotel Seminyak

De mogelijkheden bij Sunday Brunch door Starfish Bloo

Voor de Sunday Brunch bij Starfish Bloo kun je kiezen uit drie pakketen. Zo kun je zelf kiezen hoe luxe je het gaat maken:

 • FOOD PACKAGER
  Het gehele buffet staat tot je beschikking en daarbij ook nog eens een free-flow aan frisdrank en sapjes. Bij aankomst krijg je een glaasje bubbels. Dit pakket kost 535,000 IDR (ongeveer 35 euro)
 • FOOD & BEVERAGE PACKAGER
  Bij dit pakket krijg je alles van het ‘food packager’ en daarbij ook nog een free-flow aan Prosecco (wit en rosé), wijn, bier en een aantal heerlijke cocktails. Dit pakket kost 1.150.000 IDR (ongeveer 75 euro)
 • FOOD & CHAMPAGNE PACKAGER
  Drink je liever echte Champagne in plaats van Prosecco, dan is dit het pakket voor jou. Uiteraard hangt hier ook het hoogste prijskaartje aan: 1,900,000 IDR (ongeveer 125 euro)

Zelf ben ik voor het middelste pakket gegaan en ik moet zeggen: de Prosecco smaakte meer dan prima. Zelf vond ik het verschil in prijs te hoog voor de genoegdoening die ik zelf haal uit het drinken van Champagne in plaats van Prosecco.

Fantastische chocolade taart seminyak sunday brunch Sunday brunch Seminyak Bali brunch
Sunday Brunch Seminyak Donuts en zoetigheid

We zijn nog niet klaar!

Klaar met eten en drinken? Dan is de pret nog niet voorbij, je mag namelijk nog de hele dag gebruik maken van de zwemfaciliteiten van het W hotel! Je kunt wel raden dat dit zwembad heerlijk is. Float lekker rond, zwem wat baantjes of luier lekker in een cabana. Kun je mooi even bijkomen van je food coma.

Zwembad W Hotel Seminyak BaliStarfish Bloo W Hotel Seminyak

Reserveren is een absolute must, anders is de kans heel klein dat ze plek voor je hebben. Dit kun je gelukkig gewoon online doen, dus hoef je niet te wachten totdat je zelf op Bali bent. In mijn geval werd ik wel verzocht ook vooraf te betalen, wat prima is verlopen!

De brunch begint om 12:00 en duurt tot 14:30.

Locatie: W Hotel, Kerobokan, Jl. Petitenget, Seminyak, Bali
Meer info: bekijk de website van Starfish Bloo
Gratis Wifi: Ja

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

 1. Wauw wat gaaf! En dat ziet er lekker uit zeg! Ik zou er zo heen gaan als het kon!

  1. Jammer dat het zover weg is he?

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close