Street Art Shoreditch Londen 2016

Deel met vrienden en familie

Shoreditch is de Londense equivalent van Kreuzberg op het gebied van street art. Waar je ook kijkt, je blijf je verbazen over de kunstwerken die dit stadsdeel sieren. Sommigen tijdelijk, sommigen legaal en anderen stiekem illegaal, maar bovenal super mooi.

Eerder schreef ik al een artikel over de street art in Shoreditch, maar tijdens mijn laatste bezoek spotte ik weer zoveel mooie street art, dat ik het moest vastleggen en delen!

Street Art Shoreditch purple Street Art Shoreditch purple
Dit paarse street art spektakel vond ik zo betoverend mooi, dat ik ze maar al te graag mee naar huis had genomen. Helaas gaat dat natuurlijk niet.

Street Art Shoreditch draak
Street Art Shoreditch draak

Super kleurig en heel veel detail. Knap gedaan. Zelf vind ik de meest kleurige street art altijd heel erg mooi. In Shoreditch weten ze wel wat ze er mee moeten.

Street art Londen Shoreditch 2016 Roa
Street art Londen Shoreditch 2016
Kijk, dit werk herkennen wij. Als ik het niet mis heb is dit het werk van ROA: een kunstenaar uit Gent die ik ook al in Berlijn spotte!

Street art Londen Shoreditch 2016

Street art Shoreditch Geisha

Wil je zelf ook graag de street art van Shoreditch bewonderen? Neem dan gewoon de metro naar Shoreditch Highstreet of naar Old Town en loop een rondje. Je zult verbaasd staan hoeveel prachtige street art je tegen zult komen.

Kijk je liever plaatjes vanuit je luie stoel, dan heb ik nog een paar mooie posts voor je:

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

 1. Prachtige foto’s! Ik vind de streetart in Shoreditch ook altijd zo leuk!

  Wilde eigenlijk op je andere post reageren over Londen, maar daar kon dat niet helaas. Grappig om te lezen allemaal. Wahaca is 1 van mijn lievelingsrestaurants en Joy ook mijn favoriete winkel!

  Ik woon redelijk dicht bij Harrods, inderdaad een heel ander soort sfeertje dan Shoreditch. Dat vind ik zelf ook het mooie van Londen, hoe verschillend alle wijken zijn!

  1. Mariska Author says:

   Wat lief dat je dan als nog op een andere post je reactie achter laat. De reactie mogelijkheid was uitgeschakeld, geen idee hoe. Moest zelf helemaal uitzoeken waar ik het weer aan kon zetten :’)

   Ja je hebt gelijk, het is ook gewoon een mooie buurt. Ik denk dat ik gewoon nog in een mopper bui was 😉 En gewoon even andere behoeftes had op dat moment. Vaak genoeg kan ik luxe warenhuizen wel waarderen.

 2. Hahah ja het is ook wel erg duur daar hoor! Vooral leuk om te kijken, maar kopen zit er niet in. Ik vind Shoreditch vooral heel leuk om lekker doorheen te wandelen, winkeltjes en restaurantjes te bekijken etc.
  Kensington is erg groen en wat rustiger, dus dat vind ik wel fijn om te wonen.. maar voor een weekendje weg zou ik ook zeker shoreditch eerder aanraden!

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close