Unicorn Cafe | Bangkok

Deel met vrienden en familie

Het Unicorn Cafe in Bangkok is precies wat je ervan verwacht. Een heerlijk, mierzoet café vol met unicorns en pony’s. Kan het nog Aziatischer?

Unicorn Cafe Bangkok Unicorn Cafe Bangkok
Het Unicorn Cafe is mierzoet ingericht met heel veel pastel kleurtjes en heel erg veel unicorns. Grappige unicorn beelden, unicorn behang, maar ook heel erg veel unicorn knuffels. Pak er gezellig ééntje bij om mee te knuffelen, terwijl je geniet van je regenboog crêpe taartje of galaxy frisdrankje.

De regenboog crepe taart is trouwens wel een aanrader. Helemaal niet zo zoet als je zou verwachten. Gelukkig krijg je er flink wat stroop en aardbeiensaus bij, mocht je toch echt voor de mierzoete ervaring willen gaan.

Behalve pastel gekleurde taartjes en gebakje kun je hier ook gewoon terecht voor een hartige maaltijd. Zo hebben ze regenboog pasta, maar ook gewoon steaks en Thaise gerechten. Zelf heb ik dat niet gedaan; het voelde gewoon niet goed. Een beetje als vis eten in een steakhouse.

Unicorn Cafe Bangkok Unicorn Cafe Bangkok Unicorn Cafe Bangkok

Het zal je niet verbazen dat het Unicorn Cafe regelmatig wordt afgehuurd voor verjaardagfeestjes. Wil je er zeker van zijn dat ze open zijn als je langs gaat? Check dan voor de zekerheid hun Facebookpagina.

Ben je in de buurt, maar heb je toch meer zin in een wat rustigere omgeving met een heerlijke Westerse kaart? Probeer dan eens het super hippe Dexter. Dat zit namelijk direct op de hoek van het Unicorn Cafe.

Locatie: Sathorn 8, Bangkok, Thailand
Openingstijden: Dinsdag t/m zondag 12.00 – 20.00, maandag gesloten.
Meer info: bekijk de Facebookpagina van het Unicorn Cafe

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

 1. Ik vind dit echt helemaal geweldig! 😀 Zo fout dat het leuk is hahahaha!

 2. Ziet er super cool uit haha!

 3. Schitterend! Ik zag onlangs ook een filmpje op YouTube over een MyLittlePony café in Japan ergens. Dat zag er ongeveer hetzelfde uit (veel roze, veel pastel, alles met MyLittlePony) en om eerlijk te zijn: ik zou er zo naartoe willen. 😀

  1. Mariska Author says:

   OMG! Ik heb het meteen opgezocht en dat ziet er ook echt super uit 😀 Haha heerlijk hysterisch, ik zou daar ook zeker heen willen.

 4. Nee, het kan onmogelijk nóg Aziatischer 😛

  1. Mariska Author says:

   Heerlijk hè 😉

 5. Geweldig, wat een gaaf plekje! Ik hoop dat zoiets nog eens in Nederland komt 🙂

 6. *O* *O* *O*
  HALLOOOOOOOOOO!!!! I *NEED* TO GO THERE!!!!!!! ✨ ✨ ✨
  het is gewoon PERFECT! het zal wel niet heel vegan friendly zijn maar I don’t care! unicornssssss!

  1. Mariska Author says:

   Jaaa als je ooit in Bangkok moet je hier zeker weten heen! Ben bang dat je qua vegan friendly wel gelijk hebt. Hoewel ze hebben een mierzoet galaxy drankje wat volgens mij alleen maar uit suiker en kleurstof bestaat.

 7. Oh my, hier wil ik echt naar toe! Beetje jammer dat het zo ver weg is, haha.

 8. Zoë O'Keefe says:

  I would enjoy seeing the recipe for this unicorn crepe cake because it is more likely i can afford to make it than go to Bangkok.

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close