Unicorn Cafe | Bangkok

Unicorn Cafe bangkok Rainbow Crepe Cake

Het Unicorn Cafe in Bangkok is precies wat je ervan verwacht. Een heerlijk, mierzoet café vol met unicorns en pony’s. Kan het nog Aziatischer?

Unicorn Cafe Bangkok Unicorn Cafe Bangkok
Het Unicorn Cafe is mierzoet ingericht met heel veel pastel kleurtjes en heel erg veel unicorns. Grappige unicorn beelden, unicorn behang, maar ook heel erg veel unicorn knuffels. Pak er gezellig ééntje bij om mee te knuffelen, terwijl je geniet van je regenboog crêpe taartje of galaxy frisdrankje.

De regenboog crepe taart is trouwens wel een aanrader. Helemaal niet zo zoet als je zou verwachten. Gelukkig krijg je er flink wat stroop en aardbeiensaus bij, mocht je toch echt voor de mierzoete ervaring willen gaan.

Behalve pastel gekleurde taartjes en gebakje kun je hier ook gewoon terecht voor een hartige maaltijd. Zo hebben ze regenboog pasta, maar ook gewoon steaks en Thaise gerechten. Zelf heb ik dat niet gedaan; het voelde gewoon niet goed. Een beetje als vis eten in een steakhouse.

Unicorn Cafe Bangkok Unicorn Cafe Bangkok Unicorn Cafe Bangkok

Het zal je niet verbazen dat het Unicorn Cafe regelmatig wordt afgehuurd voor verjaardagfeestjes. Wil je er zeker van zijn dat ze open zijn als je langs gaat? Check dan voor de zekerheid hun Facebookpagina.

Ben je in de buurt, maar heb je toch meer zin in een wat rustigere omgeving met een heerlijke Westerse kaart? Probeer dan eens het super hippe Dexter. Dat zit namelijk direct op de hoek van het Unicorn Cafe.

Locatie: Sathorn 8, Bangkok, Thailand
Openingstijden: Dinsdag t/m zondag 12.00 – 20.00, maandag gesloten.
Meer info: bekijk de Facebookpagina van het Unicorn Cafe

12 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *