UPDATE: Reiswensen en plannen 2016

Deel met vrienden en familie

Update reisplannen en wensen 2016
Begin dit jaar schreef ik een post over mijn reiswensen en plannen voor 2016. Nu is het inmiddels september en het leek mij wel tijd voor een update. Nieuwsgierig naar wat er al uit is gekomen van mijn wensen, wat er nog op de planning staat en wat er zeker niet gaat gebeuren?

Op zoek naar het artikel van begin dit jaar? Dat vind je hier: Reiswensen en plannen voor 2016

Deze wensen zijn uitgekomen

Londen
Shoreditch Street Art 2016 Londen
Dit tripje was tijdens het schrijven van het eerste artikel al echt gepland. Voor mijn verjaardag werd ik meegenomen naar Londen en het was GEWELDIG. Ik hou van London, Shoreditch en Heston en om dit allemaal in één reis op mijn verjaardag mee te mogen maken was echt fantastisch. Ik heb hier natuurlijk ook een reisverslag over geschreven, dat vind je hier: Reisverslag Londen; Shoreditch en Heston

Bij het teruglezen van mijn reisverslag komen er allemaal mooie herinneringen boven die opnieuw een glimlach op mijn gezicht toveren. Londen stelt mij echt nooit teleur. Volgend jaar hoop ik weer een weekendje te gaan.

Leuven
Leuven 2016
Met pasen gingen we een lang weekend naar Leuven. Het was het weekend na de aanslagen op Zaventem, dus het voelde een beetje vreemd om te gaan. Toch zijn we gegaan en het was een heerlijk ontspannen reis. In Leuven ging het leven gewoon door!

IJsland
Hoe hou een reis naar ijsland betaalbaar
IJsland stond al tijden op mijn lijstje en de verwachtingen waren hoog gespannen. Gelukkig werd ik niet teleurgesteld; het was nog mooier en fijner dan dat ik mij had voorgesteld. Ik schreef al over de leukste hotspots van Reykjavik en mijn ervaringen in de Blue Lagoon. Binnenkort deel ik mijn reisverslag met jullie.

Cadaval & Lissabon
Portugal 2016
In september ben ik voor een paar dagen naar Portugal geweest. We hebben een vakantie in Cadaval geboekt via ‘Eliza was Here’. Cadaval ligt zo’n 50 minuten van Lissabon af en het is er heerlijk rustig. Het leek mij na alle drukte van de laatste tijd (hoe en waarom lees je hier) verstandiger om geen city trip te doen, want daar kom ik meestal redelijk vermoeid van terug. Een stukje zelfbescherming dus, om eens te kijken hoe dit bevalt. Nou, dat beviel heerlijk! Strand, dorpjes en Lissabon werden afgewisseld. Binnenkort lezen jullie vast meer, want ik heb een paar leuke plekjes gevonden!

Dit kwam er onverwachts bij…!

Boston
Boston Donut
Met WOW air mag je als je naar Amerika vliegt gratis een overstap maken van maximaal 7 dagen in IJsland. We besluiten dit te doen en gaan voor Boston. Arthur heeft hier tijdens zijn studie stage gelopen en het lijkt me fantastisch om te zien waar hij woonde en werkte. We hebben heel veel leuke hotspots gevonden en ik at hier de allerlekkerste donuts ooit. Serieus ooit! Ik heb hier nog niets over geschreven op Flying Foodie, dus daar moet maar snel verandering in komen!

New York
nyc

Vanuit Boston doen we een klein uitstapje naar New York. Als we dan toch in de buurt zijn kunnen we het niet laten om even bij familie op bezoek te gaan in Manhattan. We doen amper iets toeristisch, behalve het bezoeken van het Natural History Museum met de kids. Dit bezoek draait echt om ‘quality time’. Heerlijk en super ontspannend. We gaan heen met de trein en terug huren we een auto!

Benidorm
Things to do Benidorm Jeep Tour

Geheel onverwacht mag ik op persreis naar Benidorm!! Wie had dit nou ooit kunnen bedenken. Wat een fantastische en unieke ervaring is dit zeg. Ik leer de stad en omgeving op een hele andere manier kennen. Natuurlijk zijn er veel bejaarden, maar er is toch zoveel meer. Als extra bonus heb ik heel veel leuke content kunnen maken over deze reis. Lees bijvoorbeeld eens Leuke dingen om te doen in Benidorm en omgeving en vergaap jezelf aan het prachtige Asia Gardens Hotel!

Deze reizen staan officieel op de planning

Texel
September wordt nog een drukke maand, want er staat een tripje naar Texel gepland. Gezellig met familie in een huisje! En na een goede ervaring op Terschelling, ben ik heel benieuwd naar Texel!

Maleisië en Singapore
Zoals ik eerder schreef, ga ik graag één keer per jaar ver op vakantie. Hoewel dit met Boston natuurlijk al het geval was, gaan we toch nog een keertje ver weg. Azië lonkt altijd en deze keer is de keuze op Maleisië gevallen. We vlieg heen naar Kuala Lumpur en terug vanaf Singapore! Ik ben reuze benieuwd; strand en Aziatische steden zullen afgewisseld worden!

En daarna??

Zijn er nog wensen over? Op mijn wensenlijstje van begin dit jaar had ik ook nog Riga staan, maar dat gaat hem dit jaar niet meer worden. Na de onverwachte bezoekjes aan Benidorm, Boston en New York vind ik dit natuurlijk ook helemaal niet erg. Riga komt gewoon terug op het wensenlijstje voor volgend jaar!

Voor de rest van het jaar zijn de vakantiedagen wel op, wellicht dat ik nog een weekendtrip plan in de buurt. Dat kan nooit kwaad natuurlijk 😉

Heb jij nog reisplannen voor dit jaar? Of heb je al een prachtige reis gemaakt? Laat het mij weten, want ik ben altijd nieuwsgierig!

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

 1. Wat heb je weer prachtige reizen gemaakt! Ik heb voor eind dit jaar nog iets op de planning staan maar wat het is dat moeten we nog even uitvissen. Een kerstshop trip wordt het in ieder geval!

  1. Mariska Author says:

   Leuk Lesley! Heb je al een paar ideeen? Of ga je er nog helemaal blanco in?

   1. Londen blijft favoriet. Dus dat zou kunnen of Duitsland. Dus nog even zoeken hihi

 2. Wauw wat heb je al prachtige plekken bezocht dit jaar! En het jaar is nog geeneens voorbij!

  1. Mariska Author says:

   Dankjewel Rowan 🙂 Ik ben natuurlijk ook wel erg nieuwsgierig of jij dit jaar nog leuke reizen hebt gemaakt of nog gaat maken?

 3. Ijsland en New York staan ook nog op ons lijstje, wat heb je al prachtige reizen gemaakt zeg!

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close