W Koh Samui (perfecte cocktails en de Woobar Samui)

Deel met vrienden en familie

Alleen al voor het uitzicht is de Woobar Samui de moeite waard, maar de cocktails maken het plaatje helemaal af. Bij het W hotel op Koh Samui word je op je wenken bediend in een picture perfect setting.

We houden allemaal van Thailand met zijn rommelige eettentjes, fantastische streetfood op plastic krukjes en slappe cocktails. Het is fantastisch en smaakt vaak nog veel beter, maar er is ook een andere kant. Een luxere, super shiny kant, waar je het idee hebt dat je in een sprookje bent gestapt. Een Instagram sprookje.

Woobar Ko Samui

Persoonlijk hoeft het voor mij niet elke dag, maar soms is het zo leuk om even een uitstapje te maken naar een andere wereld.

Picture Perfect

Van de ingang tot de wc’s, de Woobar is serieus picture perfect. Prachtig panoramisch uitzicht op Koh Phanang, de prachtige vijver met de iconische ronde zitjes en de speelse ‘graffiti’ op de muren. Zowel bij de ingang (versierd met honderden kleine spiegeltjes) als bij het panorama uitzicht.

Zwembad W Hotel Ko Samui
W Hotel Koh Samui

Fantastische cocktails

Picture perfect slaat niet alleen op de bar of het uitzicht, de cocktails kunnen er ook wat van. Ze zien er stuk voor stuk ontzettend mooi en origineel uit, check de Instagrampagina maar eens, maar ze smaken ook nog eens goed. Perfect in balans. Het glaswerk van sommige cocktails is ook nog eens prachtig, zo hebben ze een cocktail die in een glas zit dat lijkt op een skelet van een zee-egel, in de vorm van een vogel, of omringd door bamboemist.

Perfect Cocktail at woobar Samui
Rum cocktail ko Samui

Entree voor de Woobar Samui?

Je mag helaas niet zomaar naar binnen lopen bij de Woobar op Koh Samui. Ze vragen hier 1000 Baht per persoon voor, ongeveer 25 euro. Je krijgt hiervoor wel een coupon van hetzelfde bedrag om te besteden in de bar. Na zelf wat tijd besteed te hebben in de Woobar, snap ik het wat beter. Dit beleid voorkomt namelijk dat het niet constant vol staat met mensen die foto’s aan het maken zijn en je als gast niet meer kan genieten van het prachtige uitzicht.

Locatie: 4/1 Moo 1, Koh Samui
Openingstijden: dagelijks van 11:00 tot 24:00

P.S. ga je binnenkort naar Bali in plaats van Koh Samui? Daar vind je ook een fantastische Woobar.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close