Samenwerken met Flying Foodie

Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking met Flying Foodie. Mijn passie ligt bij lekker eten, drinken en reizen en daarom schrijf ik erover, proef ik graag, ontwikkel ik recepten en zet ik alles graag mooi op de foto. Met Flying Foodie hebben we een platform gecreëerd voor iedereen die gek is op lekker eten, waar hij of zij ook is. Dagelijks bezoeken duizenden mensen de website en dan hebben we natuurlijk ook nog content op onze social media kanalen zoals Pinterest, Instagram en Facebook.

Neem hieronder een kijkje voor verschillende mogelijkheden tot samenwerken of neem met een ander leuk idee contact met ons op!

Samenwerken met Foodblogger Flying Foodie

Advertorials
Flying Foodie biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van advertorials. Alle advertorials worden op maat gemaakt, zodat ze aansluiten bij onze doelgroep en daarbij ook interessante content vormen voor onze lezers. Aandacht voor jou, en een leuk artikel voor onze lezers: een win-win situatie!

Partnership/Ambassadeursschap
Er zit kracht in herhaling en daarom zijn we groot voorstander van lange termijn samenwerkingen, waarin jouw merk of product regelmatig en crossmediaal terugkomt.Samen met jou zetten we een totaal ‘custom’ programma op.

Banner
Het is mogelijk een banner te plaatsen op Flying Foodie, bestaande uit een afbeelding of tekst. De banner linked naar een website of webshop die op die manier voor langere tijd zichtbaar is.

Receptontwikkeling
Graag helpen we je op freelance basis met het ontwikkelen van recepten voor op jouw eigen platform. Met of zonder foto’s of zelfs met een video, het kan allemaal.

Workshop, lezing of presentatie
In overleg is er van alles mogelijk. Van het (online) organiseren van kookworkshops, het geven van kookdemonstraties of de inhuur voor een presentatie of lezing.

Toesturen producten en persuitnodigingen
Persinformatie- en uitnodigingen mag je altijd sturen. Dit geldt ook voor het ontvangen van nieuwe producten. Dit inspireert ons en helpt ons bij het ontwikkelen van nieuwe, spannende content. Het is geen garantie dat ik er ook over schrijf, alleen als ik echt enthousiast ben over een product, kan hier een publicatie uit voortkomen. Wil je meer zekerheid? Dan zijn er andere mogelijkheden, zoals de opties hierboven!

Ik kijk uit naar nieuwe samenwerkingen!

Groetjes,

Maris

Vragen of een offerte ontvangen? Neem dan contact op via maris@flyingfoodie.nl.

 

Voor samenwerkingen geldt dat het onderwerp of de dienst moet passen binnen de filosofie van Flying Foodie. We willen altijd transparant en eerlijk zijn naar onze lezers toe en zullen dus altijd duidelijk vermelden dat het een samenwerking betreft.

Close
© Copyright Flying Foodie
Close