Makkelijk, gezond en gevarieerd weekmenu #26

Deel met vrienden en familie

Lekker, simpel, snel en gezond is wat mij betreft de perfecte combinatie voor een weekmenu. Geen ingewikkelde ingrediënten of recepten en toch elke avond weer een heerlijke maaltijd op tafel. Deze week met een vleugje kruiden en pit!
Alle doordeweekse recepten zijn gemiddeld binnen 30 minuten te bereiden. Wel zo fijn na een lange dag waarop je wel gewoon een gezonde maaltijd wilt eten, maar geen zin hebt om lang in de keuken te staan.

Maandag \\ Pindasoep

Hartige indonesische Pindasoep
We beginnen de week feestelijk, ik word namelijk altijd ontzettend vrolijk als ik dit op tafel zet. Maak de soep extra snel klaar door gebruik te maken van kipfilet of hem lekker vega te laten.

Het recept

Dinsdag \\ Pompoen chili

Pompoen chili
Simpel, lekker hartig en goed vullend. Dit gerecht maak je in slechts één pan, dus lekker weinig afwas.

Het recept

Woensdag \\ Herfst broodjes

Herfst broodje met paddestoelen
Brood moet af en toe ook kunnen als avondeten, toch? Zeker als het een broodje met paddenstoelen, zongedroogde tomaten en taleggio is. Neem lekker stevig brood voor het lekkerste resultaat.

Het recept

Donderdag \\ Thaise wraps

Thaise curry wraps
Nu de dagen langzaam kouder beginnen te worden kunnen we wel wat pit gebruiken. Daar zijn deze heerlijke Thaise wraps perfect voor.

Het recept

Vrijdag \\ Pizzzzzaaaaa Calzone!

flammkuche calzones met aubergine en kip
YES ! Ik heb hier nu al trek in, wat jij?

Het recept

Weekend \\ Carrot cupcakes

Recept Worteltaart Cupcakes
Heerlijk, in het weekend bakken met kruidige carrot cupcakes. Ben je helemaal in een creative bui, maak er dan ook mini worteltjes van fondant of marsepein bij!

Het recept

Dit weekmenu niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens de eerder uitgekomen weekmenu’s!

Heb je lekker gekookt met mijn recepten? Laat het mij vooral weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #FlyingFoodieFood. Het lijkt mij ontzettend leuk om te zien hoe jullie aan de slag zijn gegaan!

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close