Makkelijk, gezond en gevarieerd weekmenu #27

Weekmenu #27

De herfst is er! Passen jullie net als ik gelijk je maaltijden erop aan? Deze week in ieder geval een heerlijk pompoensoep, een perfect herfstrecept.

Alle doordeweekse recepten zijn gemiddeld binnen 30 minuten te bereiden. Wel zo fijn na een lange dag waarop je wel gewoon een gezonde maaltijd wilt eten, maar geen zin hebt om lang in de keuken te staan.

Maandag \\ Pompoensoep!

Pompoensoep met appel en gember
Het is herfst en daar hoort pompoen bij. Soep is altijd goed met kouder weer, dus pompoensoep is een duidelijke win-win.

Het recept

Dinsdag \\ Vistaco’s

Frisse vistaco's met pittige saus
Haal het laatste restje zonlicht in huis met deze vrolijke vistaco’s! Liever geen vis? Kip is ook erg lekker!

Het recept

Woensdag \\ Aubergines met kokosrijst

Miso aubergines uit de oven

Heerlijke miso aubergines met luchtige kokosrijst. Serveer eventueel met een stukje kip of vis.

Het recept voor de aubergine + recept voor de rijst

Donderdag \\ Zalm spinazie Frittata

recept Spinazie Zalm frittata
Een klassieke combinatie in net even een ander jasje! Deze frittate staat zo bij je op tafel!

Het recept

Vrijdag \\ Gevulde kipfilet

Kipfilet gevuld met boursin en omwikkeld met spek
Gevulde kipfilet met Boursin en spek uit de oven is de perfecte afsluiter van de werkweek. Hou het simpel met wat aardappeltjes (gekookt, gebakken of in de vorm van frietjes, het werkt allemaal) en groene groentes, zoals sperziebonen, spinazie of broccoli. Of je het binnen 30 minuten haalt ligt een beetje aan de tijd die jouw oven nodig heeft om op te warmen!

Het recept

Weekend \\ Risotto

Gegrilde paprika risotto met burrata
Verwen jezelf en je gasten dit weekend met een heerlijke risotto! Super ontspannend om te maken als je het mij vraagt. Het resultaat mag er ook nog eens ontzettend wezen.

Het recept

Dit weekmenu niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens de eerder uitgekomen weekmenu’s!

Heb je lekker gekookt met mijn recepten? Laat het mij vooral weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #FlyingFoodieFood. Het lijkt mij ontzettend leuk om te zien hoe jullie aan de slag zijn gegaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *