Makkelijk, Gezond & Gevarieerd weekmenu #12

Deel met vrienden en familie

Ons makkelijke, gezonde & gevarieerde weekmenu bevat deze week onder andere een heerlijke wrap met kip, een super lekkere burger, een pastasalade, een visje met een super knapperig korstje en een kleurrijke soep!

Alle doordeweekse recepten zijn gemiddeld binnen 30 minuten te bereiden. Wel zo fijn na een lange dag waarop je wel gewoon een gezonde maaltijd wilt eten, maar geen zin hebt om lang in de keuken te staan.

Maandag \\ Thaise Wraps

Thaise curry wraps
We beginnen de week simpel, maar met een beetje pit. Thaise curry wraps met kip geven je al het goede van een curry, maar dan in een wrap! Dit heerlijke gerecht staat binnen 30 minuten op tafel.

Het recept

Dinsdag \\ Gegrilde paprikasoep

Gegrilde paprikasoep met gepofte knoflook
Gegrilde paprikasoep met gepofte knoflook is perfect in zijn eenvoud. Met slechts een paar ingrediënten zet je een heerlijke, vullende soep op tafel.

Het recept

Woensdag \\ Pastasalade met pesto

Pastasalade met rode pesto
Wie is er nou niet gek op pastasalade? In dit recept werken we met heerlijke rode pesto, die je ook makkelijk zelf kunt maken, maar je kunt natuurlijk ook aan de slag met gewone pesto.

Het recept

Donderdag \\ Hamburgers met gegrilde groentes

Recept hamburger met gegrilde groentes en dragon mayonaise
Een hamburger met gegrilde groentes en dragon mayonaise is op dit moment absoluut één van mijn favoriete burgers. De smaak van dragon combineert heerlijk met dat van de gegrilde paprika, courgette en het rundvlees.

Met lekker weer kan dit gerecht natuurlijk ook heel goed op de bbq!

Het recept

Vrijdag \\ vis met kokoskorstje

Vis met kokoskorst
Lekker knapperig en een verrassende, zomerse smaak! De korst van deze vis is daarnaast ook nog eens glutenvrij, koolhydraatarm en paleo!

Het recept

Weekend \\ Verse broodjes met kaassalade

Kaassalade voor op brood

Maak in het weekend lekker een grote portie kaassalade en smeer dit op een knapperige bol. Beetje tuinkers erbij en het feest is compleet!

Het recept

Dit weekmenu niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens de eerder uitgekomen weekmenu’s!

Heb je lekker gekookt met mijn recepten? Laat het mij vooral weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #FlyingFoodieFood. Het lijkt mij ontzettend leuk om te zien hoe jullie aan de slag zijn gegaan!

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close