Makkelijk, Gezond & Gevarieerd weekmenu #13

Deel met vrienden en familie

Een heerlijk lente weekmenu met super snelle recepten, die vol zitten met gezonde ingrediënten.

Alle doordeweekse recepten zijn gemiddeld binnen 30 minuten te bereiden. Wel zo fijn na een lange dag waarop je wel gewoon een gezonde maaltijd wilt eten, maar geen zin hebt om lang in de keuken te staan.

Maandag \\ Kimchi Fried Rice

Kimchi fried rice Koreaanse nasi

Gezond, smaakvol en weer eens heel wat anders! De kimchi geeft het gerecht een unieke smaak en kimchi is daarbij ook nog eens heel gezond.

Het recept

Dinsdag \\ Garnalen taco

Snelle Garnalen taco's
Deze snelle garnalen en avocado taco’s staan binnen 20 minuten op tafel. Makkelijk aan te passen, zodat het hele gezin ervan kan genieten!

Het recept

Woensdag \\ Gevulde omelet

Maaltijd omelet met paddestoelen
Deze goed gevulde omelet met paddenstoelen en spinazie is mijn go-to recept als ik snel een makkelijke en gezonde maaltijd op tafel wil hebben. Vul eventueel aan met wat rul gebakken gehakt.

Het recept

Donderdag \\ Super soep

Groene soep met courgette broccoli spinazie
Hoe groener, hoe gezonder. Natuurlijk gaat dat niet altijd op, maar bij deze super gezonde groene soep wel! Een lekker vullende soep, die je zo aan je dagelijkse hoeveelheid groente helpt!

Het recept

Vrijdag \\ Pasta Putaneska

Hoeren Pasta Putaneska
Deze pasta is het perfecte voorbeeld van ‘weinig moeite, veel smaak’. Maak hem zoals ik met extra groente doormiddel van courgette pasta of gewoon met spaghetti.

Het recept

Weekend \\ Vers gebakken brood

Recept voor brood zonder kneden
Vers gebakken brood, wie houdt daar nou niet van? Het weekend is het perfecte moment om eens aan de slag te gaan met dit brood. Het moet een flinke tijd rijzen, maar het voordeel is dat dit gewoon ‘s nachts kan en je niet hoeft te kneden!

Het recept

Dit weekmenu niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens de eerder uitgekomen weekmenu’s!

Heb je lekker gekookt met mijn recepten? Laat het mij vooral weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #FlyingFoodieFood. Het lijkt mij ontzettend leuk om te zien hoe jullie aan de slag zijn gegaan!

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close