Makkelijk, Gezond & Gevarieerd weekmenu #16

Deel met vrienden en familie

Weer een makkelijk, gezond & gevarieerd weekmenu, met in het weekend een heerlijk ijsje! Deze week lekker veel vegetarische recepten, waar je makkelijk wat vlees aan kunt toevoegen of toch gewoon vega kunt laten!

Alle doordeweekse recepten zijn gemiddeld binnen 30 minuten te bereiden. Wel zo fijn na een lange dag waarop je wel gewoon een gezonde maaltijd wilt eten, maar geen zin hebt om lang in de keuken te staan.

Maandag \\ Regenboog Wraps

Regenboog wraps met spicy kikkererwten en limoen koriander dressing foodblogswap

Dit heerlijke recept staat pas net online, maar het ziet er toch ook heerlijk zomers uit? Wil je vlees toevoegen, denk dan eens aan geruld kippengehakt of kipshoarma!

Het recept

Dinsdag \\ Zomerse speltcouscous

Gezonde Spelt Couscous Salade
Speltcouscous salade, ik ben er gek op. Het is makkelijk en snel te bereiden. Heerlijk na een lange dag werken of gewoon op die momenten dat je snel wat lekkers op tafel wilt hebben staan. De combinatie van tuinerwten, munt, feta en olijven is echt super smaakvol!

Het recept

Woensdag \\ Nasi

Nasi met bloemkoolrijst
Nasi is een fantastisch en simpel gerecht. Geef er eens een spin aan door hem te maken met bloemkoolrijst; een goede manier om stiekem wat extra groenten binnen te krijgen.

Het recept

Donderdag \\ Chili sin Carne

Recept super snelle vega chili
Super snelle vega chili met vier soorten bonen is alles wat je nodig hebt na een lange, druiligere dag. Super makkelijk om te maken en het staat zeker binnen 30 minuten op tafel! 30 minuten is misschien zelfs nog aan de lange kant 😉

Het recept

Vrijdag \\ Tabouleh

Recept gezonde tabouleh met kikkererwten en linzen
Tabouleh is een gezonde en frisse salade uit het Midden-Oosten, waarin lekker veel peterselie wordt gebruikt. Met erwten en linzen geef ik er een eigen en gezonde twist aan. Paar worstjes of kipspiesjes van de BBQ erbij en je hebt een fantastische maaltijd!

Het recept

Weekend \\ Citroenijsjes met karnemelk

Citroenijsjes met karnemelk
Citroenijsjes met karnemelk zijn lekker romig en smaken echt naar citroen, zonder dat je mondhoeken kromtrekken van zurigheid.

Het recept

Dit weekmenu niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens de eerder uitgekomen weekmenu’s!

Heb je lekker gekookt met mijn recepten? Laat het mij vooral weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #FlyingFoodieFood. Het lijkt mij ontzettend leuk om te zien hoe jullie aan de slag zijn gegaan!

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close