Makkelijk, Gezond & Gevarieerd weekmenu #17

Deel met vrienden en familie

Deze week heb ik voor het weekmenu recepten geleend van een aantal van de leukste foodbloggers van Nederland. Pak de boodschappenlijst er alvast maar bij!

Alle doordeweekse recepten zijn gemiddeld binnen 30 minuten te bereiden. Wel zo fijn na een lange dag waarop je wel gewoon een gezonde maaltijd wilt eten, maar geen zin hebt om lang in de keuken te staan.

Maandag \\ Kikkererwtenwraps met Italiaanse salade

Kikkererwtenwraps met italiaanse salade
We beginnen de week met een recept van Andrea. kikkererwtenwraps maken klinkt misschien als veel werk, maar het valt ontzettend mee. Niet veel meer werk dan het maken van een pannenkoek! Leuk om een keer mee aan de slag te gaan dus!

Het recept

Dinsdag \\ Ovenschotel groenten & gehaktballen

Ovenschotel groenten gehaktballen
Judith heeft voor ons een heerlijk gerecht uit de oven. Maximaal tien minuutjes ben je bezig om vervolgens 25 minuten te relaxen, terwijl de oven het werk voor je doet!

Het recept

Woensdag \\ Broodje paling

Broodje paling
Paling is een van mijn favoriete vissoorten en Thomas maakt er een heerlijk broodje mee. Simpel, maar verraderlijk lekker.

Het recept

Donderdag \\ Pita met gegrilde kip

Pita-met-gegrilde-kip
Op donderdag maken we pita’s van Eef. Lekker snel klaar en omdat de kip gegrild wordt zonder extra vet, is het een slank recept. Maak het broodje smeuïg met wat aioli of een saus op yoghurtbasis om het geheel licht te gehouden.

Het recept

Vrijdag \\ Vistaco’s met pico de gallo

Vistacos-slowfoody
Vrijdag visdag! Samen met Hilde maken we heerlijke vistaco’s. Pico del Gallo is een heerlijke, fris pittige Mexicaanse saus, perfect met warm weer dus!

Het recept

Weekend \\ Mini tartelettes met lemoncurd

lemoncurd tartelettes patesserie
In het weekend heb je waarschijnlijk wat meer tijd en hoe leuk is het dan om aan de slag te gaan met deze super schattige tartelettes van Tessa?

Het recept

Dit weekmenu niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens de eerder uitgekomen weekmenu’s!

Heb je lekker gekookt met mijn recepten? Laat het mij vooral weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #FlyingFoodieFood. Het lijkt mij ontzettend leuk om te zien hoe jullie aan de slag zijn gegaan!

Deel met vrienden en familie

Join the Conversation

  1. Het ziet er allemaal weer heerlijk uit Mariska!

    1. Bedankt dat ik je recept mocht lenen 😉

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close