Makkelijk, Gezond & Gevarieerd weekmenu #19

Deel met vrienden en familie

Of het weer nou mee werkt of niet, wij halen deze week de zomer (via de keuken) zeker in huis! Doordeweeks heb ik vijf heerlijke, gezonde en snelle recepten voor je en in het weekend een fantastische zomerse tiramisu!

Alle doordeweekse recepten zijn gemiddeld binnen 30 minuten te bereiden. Wel zo fijn na een lange dag waarop je wel gewoon een gezonde maaltijd wilt eten, maar geen zin hebt om lang in de keuken te staan.

Maandag \\ Burrata Salade

Zomerse Burrata salade voor bij de bbq
Heerlijk zomers, smaakvol en heel weinig werk om te maken. Kun je geen burrata vinden? Koop dan een bol goede buffelmozzarella. Eet er een stuk stevig brood bij.

Het recept

Dinsdag \\ Zalm Spinazie pasta

Snelle Zalm Spinazie Pasta
Zalm, spinazie, kruidenroomkaas en pasta. Wie is daar nou niet gek op? Hou je het liever koolhydraatarm? Maak dan de frittata versie van dit recept!

Het recept

Woensdag \\ Regenboog wraps

Regenboog wraps met spicy kikkererwten en limoen koriander dressing foodblogswap
Regenboog wraps met spicy kikkererwten zijn vegan, knapperig en heel gezond. Maar bovenal zijn ze gewoon heel erg lekker én makkelijk te maken. Laat dat nou een van onze favoriete combinaties zijn! Liever toch wat vlees erbij? Vervang dan een deel van de kikkererwten met kipfiletreepjes.

Het recept

Donderdag \\ Gevulde zoete aardappel

Ciao Bella - Italiaans gevulde gepofte zoete aardappel
Een heerlijk gepofte aardappel gevuld met allemaal lekkers! Simpel toch? Turbotip: pof de zoete aardappel in de magnetron als je haast (lees: honger) hebt.

Het recept

Vrijdag \\ Vis met een knapperig korstje

Vis met knapperig korstjeVrijdag visdag? Maak een heerlijk knapperig korstje op je vis. Serveer de vis bijvoorbeeld met wat frietjes en een simpele salade met een heerlijke vinaigrette.

Het recept

Weekend \\ Zomerse tiramisu

Limoncello Tiramisu horizontale foto
In het weekend maak je een heerlijk zomers toetje met limoncello en aardbeien.

Het recept

Dit weekmenu niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens de eerder uitgekomen weekmenu’s!

Heb je lekker gekookt met mijn recepten? Laat het mij vooral weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #FlyingFoodieFood. Het lijkt mij ontzettend leuk om te zien hoe jullie aan de slag zijn gegaan!

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close