De herfst is begonnen! Zelf wil ik er eigenlijk nog niet aan geloven, maar de datum op de kalender wijst er toch echt op. Deze week dus een weekmenu met een vleugje herfst.
Alle doordeweekse recepten zijn gemiddeld binnen 30 minuten te bereiden. Wel zo fijn na een lange dag waarop je wel gewoon een gezonde maaltijd wilt eten, maar geen zin hebt om lang in de keuken te staan.
Maandag \\ Chinese Tomatensoep
Wie is er nog meer gek op tomatensoep? Probeer eens de ‘Chinese’ versie.
Dinsdag \\ Pasta met Hollandse garnaaltjes
Pasta met Hollandse garnalen en courgette is snel klaar en heel lekker; dat is precies waar wij gek op zijn. Simpele ingrediënten, geen gedoe.
Woensdag \\ Zuurkool frittata
Liefde voor zuurkool frittata! Het heeft al het lekkere (en gezonde) van zuurkool, maar is veel minder zwaar dan zuurkoolstampot. En ziet het er ook niet een stuk gezelliger uit?
Donderdag \\ Herfstige coleslaw
Een herfstrecept met nog een klein vleugje van de zomer.
Vrijdag \\ Vispakketjes uit de oven
Vis bereiden in de oven gaat een stuk makkelijker dan in de pan, al zeg ik het zelf. Maak deze luxe ogende pakketjes in een handomdraai. Ik gebruikte zeewolf, maar je kunt elk witvisje gebruiken.
Weekend \\ Turks brood met dips
Ga in het weekend lekker aan de slag met een Turks brood! Lijkt veel werk, maar je hoeft maar weinig te kneden en het is binnen een uur klaar! Ohhhh, de geur van vers brood in huis!!
Dit weekmenu niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens de eerder uitgekomen weekmenu’s!
Heb je lekker gekookt met mijn recepten? Laat het mij vooral weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #FlyingFoodieFood. Het lijkt mij ontzettend leuk om te zien hoe jullie aan de slag zijn gegaan!