MAKKELIJK, GEZOND & GEVARIEERD WEEKMENU #23

Weekmenu #23
De herfst is begonnen! Zelf wil ik er eigenlijk nog niet aan geloven, maar de datum op de kalender wijst er toch echt op. Deze week dus een weekmenu met een vleugje herfst.

Alle doordeweekse recepten zijn gemiddeld binnen 30 minuten te bereiden. Wel zo fijn na een lange dag waarop je wel gewoon een gezonde maaltijd wilt eten, maar geen zin hebt om lang in de keuken te staan.

Maandag \\ Chinese Tomatensoep

Chinese tomatensoep recept
Wie is er nog meer gek op tomatensoep? Probeer eens de ‘Chinese’ versie.

Het recept

Dinsdag \\ Pasta met Hollandse garnaaltjes

Pasta met garnaaltjes en courgette
Pasta met Hollandse garnalen en courgette is snel klaar en heel lekker; dat is precies waar wij gek op zijn. Simpele ingrediënten, geen gedoe.

Het recept

Woensdag \\ Zuurkool frittata

Zuurkool frittata voor weekmenu
Liefde voor zuurkool frittata! Het heeft al het lekkere (en gezonde) van zuurkool, maar is veel minder zwaar dan zuurkoolstampot. En ziet het er ook niet een stuk gezelliger uit?

Het recept

Donderdag \\ Herfstige coleslaw

Herfstige coleslaw met gegrilde pompoen
Een herfstrecept met nog een klein vleugje van de zomer.

Het recept

Vrijdag \\ Vispakketjes uit de oven

Zeewolf uit de oven met truffel
Vis bereiden in de oven gaat een stuk makkelijker dan in de pan, al zeg ik het zelf. Maak deze luxe ogende pakketjes in een handomdraai. Ik gebruikte zeewolf, maar je kunt elk witvisje gebruiken.

Het recept

Weekend \\ Turks brood met dips

Homemade Turksbrood recept
Ga in het weekend lekker aan de slag met een Turks brood! Lijkt veel werk, maar je hoeft maar weinig te kneden en het is binnen een uur klaar! Ohhhh, de geur van vers brood in huis!!

Het recept

Dit weekmenu niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens de eerder uitgekomen weekmenu’s!

Heb je lekker gekookt met mijn recepten? Laat het mij vooral weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #FlyingFoodieFood. Het lijkt mij ontzettend leuk om te zien hoe jullie aan de slag zijn gegaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *