MAKKELIJK, GEZOND & GEVARIEERD WEEKMENU #24

Deel met vrienden en familie

Weekmenu #24
Geen idee wat je nu weer allemaal moet verzinnen voor het avondeten om toch gevarieerd te blijven eten? Kom je steeds weer op dezelfde gerechten uit? Geen probleem, ik heb een heerlijk weekmenu voor je opgesteld met verrassende gerechten die simpel te maken zijn!

Alle doordeweekse recepten zijn gemiddeld binnen 30 minuten te bereiden. Wel zo fijn na een lange dag waarop je wel gewoon een gezonde maaltijd wilt eten, maar geen zin hebt om lang in de keuken te staan.

Maandag \\ Frittata met geitenkaaspakketjes

Frittata met geitenkaas
Niet gek op geitenkaas? Probeer het dan met bijvoorbeeld milde Brie, of Camembert.

Het recept

Dinsdag \\ Sushi Bowl

Sushi bowl met krab en mango
Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Een sushi bowl is zoveel makkelijker dan de zo geliefde sushi rolletjes. Geen  fan van krab? Vervang het dan gerust door tonijn (zowel blik, als vers kunnen heel lekker in de gerecht), garnalen of zalm.

Het recept

Woensdag \\ Gehaktballetjes gevuld met mozzarella

Gehaktballen gevuld met mozzarella
Super smeuïge gehaktballetjes met een kleine mozzarella verrassing aan de binnenkant! Deze balletjes zijn overal wel lekker bij. Enkele voorbeelden? Wat dacht je van pasta, brood of courgette noedels?

Het recept

Donderdag \\ Noedelsoep met garnalen

Simpele noodle soep met garnalen, paddestoelen en spinazie
Deze noedelsoep is heerlijk hartig en vult goed. De paddenstoelen geven het gerecht een vleugje herfst mee.

Het recept

Vrijdag \\ Pittige pasta (zonder tomaten)

Pittige zoete pastasaus zonder tomaat
Rode pastasaus hoeft niet altijd gemaakt te worden van tomaten, kijk maar naar dit recept. Ik combineerde deze saus met garnalen, maar ook kip of stukjes gebakken courgette doen het heel goed!

Het recept

Weekend \\ Dr Pepper kip

Cherry Cola kip dr pepper
Het weekend is het perfecte moment om een pan op te zetten voor heerlijke Dr Pepper kip! Klinkt misschien een beetje raar, maar het is ontzettend lekker!

Het recept

Dit weekmenu niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens de eerder uitgekomen weekmenu’s!

Heb je lekker gekookt met mijn recepten? Laat het mij vooral weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #FlyingFoodieFood. Het lijkt mij ontzettend leuk om te zien hoe jullie aan de slag zijn gegaan!

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close