Makkelijk, Gezond & Gevarieerd weekmenu #28

Deel met vrienden en familie

Een heerlijk herfstig weekmenu. Uiteraard weer vol recepten die makkelijk en snel te maken zijn. Pak de boodschappenlijst er maar bij, want dit wil je de komende week namelijk gaan eten!

Alle doordeweekse recepten zijn gemiddeld binnen 30 minuten te bereiden. Wel zo fijn na een lange dag waarop je wel gewoon een gezonde maaltijd wilt eten, maar geen zin hebt om lang in de keuken te staan.

Maandag \\ Stoofpot met chorizo

Linzen chorizo stoofpot
Een snelle stoofpot is het perfecte begin van een koudere week. Liever vega? Laat de chorizo dan weg en voeg een extra eetlepel paprikapoeder toe aan je stoofpot.

Het recept

Dinsdag \\ Smokey Quesadilla’s met pompoen

Quesadilla's met pompoen en paddenstoelen
Heerlijk licht-rokerige quesadilla’s met pompoen en paddenstoelen. Het geheim zit hem in een dun laagje BBQ saus tussen de wraps!

Het recept

Woensdag \\ Noedelsoep met garnalen

Simpele noodle soep met garnalen, paddestoelen en spinazie
Uiteraard kun je de garnalen ook vervangen door kip of extra groenten toevoegen, als je liever voor vega gaat!

Het recept

Donderdag \\ Rode koolsalade

Rode kool salade munt appel
Deze rode koolsalade kan ook heel erg goed in de herfst! Serveer er (gebakken) aardappeltjes bij en bijvoorbeeld een schnitzel! Lekkere variatie: vervang de honing in het recept door appelstroop!

Het recept

Vrijdag \\ Feestelijke rode wijn pasta

Snelle Luie Rode wijn pasta Flying Foodie Foodblog
Op vrijdag mag het wel een feestje zijn toch? Dit feestje staat mooi binnen 30 minuten op tafel en geeft heel weinig afwas!

Het recept

Weekend \\ Herfst Hangop

Hangop met stoofpeer en pepernoten
Hangop met stoofpeer en pepernoten is het perfecte toetje voor dit herfstige weer. Nederlandser kun je een toetje bijna niet krijgen!

Het recept

Dit weekmenu niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens de eerder uitgekomen weekmenu’s!

 

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close