Makkelijk, Gezond & Gevarieerd weekmenu #4

Deel met vrienden en familie

Het weekmenu voor de laatste week van februari. Deze keer met extra simpele recepten, een stamppot (nu het nog kan), ‘meatless monday’ en vis op vrijdag!


Alle doordeweekse recepten zijn gemiddeld binnen 30 minuten te bereiden. Wel zo fijn na een lange dag waarop je wel gewoon een gezonde maaltijd wilt eten, maar geen zin hebt om lang in de keuken te staan.

Maandag \\ Super snelle chili sin carne

Recept super snelle vega chili
We beginnen de week met een ‘meatless monday’ gerecht. Een heerlijke, super snelle chili sin carne! Geen ingewikkelde ingrediënten, maar wel tips hoe je hem lekker kan uitbreiden!

Het recept

Dinsdag \\ Zoete aardappel zuurkoolstampot

Zoete aardappel Zuurkool stamppot recept
In de laatste week van februari kunnen we best nog wel aan de stamppot, toch? Het lekkerste wordt deze zuurkoolstamppot als je de zoete aardappel roostert in de oven, zoals beschreven staat in de het recept. Heb je meer haast, dan kun je ze ook gewoon koken!

Het recept

Woensdag \\ Snelle pizza wraps

Snelle pizza wraps als bodem
Een pizza, maar dan een stuk sneller. Ik maak ze graag met courgettes (krijg je toch nog wat groentes binnen), maar je kunt natuurlijk eindeloos variëren met de toppings!

Het recept

Donderdag \\ 1-pans pasta met paddestoelen en ricotta

1 pans pasta met en zongedroogde tomaten
Geen zin in afwas? Dan is een 1-pans gerecht natuurlijk ideaal. Uitje snijden en bijna alle andere ingrediënten gooi je gewoon in de pan. Kind kan de was doen. Of in dit geval: pasta koken.

Het recept

Vrijdag \\ Fish & Chips met ravigotesaus

Ravigottesaus voor bij de vis recept
Vrijdag visdag? Kies je favoriete vis uit (de mijne is op het moment een lekkerbek), frietjes erbij en maak zelf een fantastische ravigottesaus

Het recept

Weekend \\ Hollandse pannenkoeken

Echte Hollandse pannenkoeken
Is er een gerecht wat meer weekend schreeuwt dat pannenkoeken? Ik dacht het niet 😀 ! Bak lekker een extra grote stapel, de volgende ochtend zijn ze namelijk nog steeds erg lekker!

Het recept

Dit week menu niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens de eerder uitgekomen weekmenu’s!

Heb je lekker gekookt met mijn recepten? Laat het mij vooral weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #FlyingFoodieFood. Het lijkt mij ontzettend leuk om te zien hoe jullie aan de slag zijn gegaan!

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close