Makkelijk, Gezond & Gevarieerd weekmenu #8

Deel met vrienden en familie

Makkelijk, Gezond & Gevarieerd weekmenu. We zijn deze week extra lui, met drie eenpansgerechten, want de tijd die we besteden aan afwassen, kunnen we vast wel beter besteden…. Met blogs lezen bijvoorbeeld!

Alle doordeweekse recepten zijn gemiddeld binnen 30 minuten te bereiden. Wel zo fijn na een lange dag waarop je wel gewoon een gezonde maaltijd wilt eten, maar geen zin hebt om lang in de keuken te staan.

Maandag \\ Luie 1-Pans Pasta

Super snel recept 1 Pans Pasta
Maandag beginnen we lekker makkelijk & meatless. Super simpele eenpanspasta, die binnen no-time klaar is en weinig afwas geeft! Maandag is al zwaar genoeg natuurlijk.

Het recept

Dinsdag \\ Luie tomatensoep

Luie tomaten soep snel recept
We blijven nog even in de luie stemming, met deze heerlijke & simpele tomatensoep. Ook hier kun je weer rekenen op zeer weinig afwas! Zul je vast niet erg vinden 😉

Het recept

Woensdag \\ Griekse maaltijdsalade met quinoa

Recept Griekse Quinoa salade
Deze salade is super makkelijk van tevoren te maken en de volgende dag smaakt hij minstens net zo lekker (en de dag erna ook nog wel, als je nog over hebt). Je kunt de quinoa natuurlijk ook vervangen door bijvoorbeeld couscous of bulgur.

Het recept

Donderdag \\ Shakshuka met witte bonen

Shakshuka met witte bonen
Shakshuka met heerlijke, grote bonen. Perfecte maaltijd zo vlak voor het weekend.

Het recept

Vrijdag \\ Hamburger met gegrilde groente

Recept hamburger met gegrilde groentes en dragon mayonaise
Een hamburger met gegrilde groenten en dragon mayonaise blijft een van mijn favoriete burgers. De smaak van dragon combineert heerlijk met dat van de gegrilde paprika, courgette en het rundvlees.

Het recept

Weekend \\ Advocaat

Simpel advocaat maken met ei
In het weekend gaan we helemaal retro met een zelfgemaakte advocaat. Beetje slagroom erbij en met de beentjes omhoog genieten van het resultaat.

Het recept

Dit weekmenu niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens de eerder uitgekomen weekmenu’s!

Heb je lekker gekookt met mijn recepten? Laat het mij vooral weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #FlyingFoodieFood. Het lijkt mij ontzettend leuk om te zien hoe jullie aan de slag zijn gegaan!

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close