Makkelijk, Gezond & Gevarieerd weekmenu #9

Deel met vrienden en familie

Weekmenu #9
Yes! Deze week beginnen we goed met een heerlijke, maar toch zeer simpel te maken kaasfondue op Tweede Paasdag. Ben je gek op zalm? Dan zal dit weekmenu je ook zeker kunnen bekoren.

Alle doordeweekse recepten zijn gemiddeld binnen 30 minuten te bereiden. Wel zo fijn na een lange dag waarop je wel gewoon een gezonde maaltijd wilt eten, maar geen zin hebt om lang in de keuken te staan.

Maandag \\ Kaasfondue met Boursin

Makkelijke Kaasfondue met Boursin
Op Tweede Paasdag gaan we voor een wat uitgebreider recept: kaasfondue. Deze versie is met Boursin, zonder alcohol en kan niet mislukken! Wat wil je nog meer?

Het recept

Dinsdag \\ Poké bowl met zalm en mango

Poke bowl met zwarte rijst
Wie is er nou niet gek op een poké bowl? Wat niemand erbij zegt is dat ze heel makkelijk te maken zijn. Kun je geen zwarte rijs vinden? Gebruik dan bruine rijst of gewoon witte sushi rijst. Deze poké bowl is ook erg lekker met kip, mocht je geen visliefhebber zijn.

Het recept

Woensdag \\ Thaise curry wraps met kip

Thaise curry wraps
Mijn persoonlijke favoriet van het moment. Zelf maak ik hem met groene curry, maar hij is ook erg lekker met rode! De kip kun je natuurlijk makkelijk vervangen door een andere bron van proteïne.

Het recept

Donderdag \\ Mexicaanse quinoa salade

Recept mexicaans quinoa salade
Het is wel weer tijd voor salades, toch? Met een paar simpele kruiden en de juiste groentes tover je binnen een paar minuten een heerlijke Mexicaanse salade op tafel!

Het recept

Vrijdag \\ Luxe zalmvissticks

Luxe zalm vissticks
Vrijdag is de perfecte dag voor vis! Maak deze week een heerlijke ‘luxe’ versie van de fish-n-chips, met zalm vissticks met een korstje van onder andere Parmezaan. Maak het af met bijvoorbeeld knapperige frietjes en een frisse salade.

Het recept

 

Dit weekmenu niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens de eerder uitgekomen weekmenu’s!

Heb je lekker gekookt met mijn recepten? Laat het mij vooral weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #FlyingFoodieFood. Het lijkt mij ontzettend leuk om te zien hoe jullie aan de slag zijn gegaan!

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close