Een heel weekmenu, vol vegan recepten. Speciaal voor de zomer zijn de recepten heerlijk fris en snel te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een knapperige salade, een variatie op de burrito en een pittig soepje?
Alle doordeweekse recepten zijn gemiddeld binnen 30 minuten te bereiden. Wel zo fijn na een lange dag waarop je wel gewoon een gezonde maaltijd wilt eten, maar geen zin hebt om lang in de keuken te staan.
Maandag \\ Rode koolsalade met appel
Heerlijk knapperig en fris, ideaal voor de zomer. Mag het van jou wel een beetje zoet zijn? Voeg dan wat grof gesneden dadels toe. Een paar pecan noten zijn ook erg lekker.
Dinsdag \\ Thaise bloemkoolsoep
In de zomer hou ik wel van een pittig gerecht. Heerlijk romig door de kokosmelk en pittig door de curry pasta. Let wel even goed op bij het kopen van de currypasta, sommigen bevatten namelijk vissaus of garnalen!
Woensdag \\ Burrito bowl
Een Burrito Bowl heeft al het lekkere van een normale burrito, maar dan een stuk gezonder en makkelijker te eten! Geef die goede ouwe burrito een moderne make-over. Uiteraard kun je deze burrito ook gewoon in een wrap eten, doe je ding!
Donderdag \\ Regenboogwraps met spicy kikkererwten
Regenboog wraps met spicy kikkererwten zijn knapperig en heel gezond. Ze zijn daarnaast gewoon heel erg lekker én makkelijk te maken. Laat dat nou een van onze favoriete combinaties zijn! Waarschijnlijk heb je van maandag nog wat rode kool over, dus dat komt mooi uit, blijft die ook niet eindeloos liggen 😉
Vrijdag \\ Mexicaanse Quinoa salade
We sluiten de week af met een klein Mexicaans feestje. Maak het nog lekkerder met een flinke klodder zelfgemaakte guacamole.
Dit weekmenu niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens de eerder uitgekomen weekmenu’s!
Heb je lekker gekookt met mijn recepten? Laat het mij vooral weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #FlyingFoodieFood. Het lijkt mij ontzettend leuk om te zien hoe jullie aan de slag zijn gegaan!