Weekmenu 100

Deel met vrienden en familie

Voor iedereen die op zoek is naar een weekmenu vol snel te bereiden, gevarieerde en gezonde gerechten, hebben we goed nieuws! Met dit weekmenu sta je slechts 30 minuten in de keuken en geniet je van smaakvolle maaltijden.

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #100

Maandag – Thaise biefstuksalade

Thaise biefstuksalade

Thaise biefstuksalade maakt salade eten leuk. Zoals je gewend bent van Thaise recepten is ook deze knaller van een salade heerlijk uitgebalanceerd. Zoet, zuur, zout en bitter: alle smaken komen terug. De biefstuk wordt heerlijk gemarineerd in oester- en sojasaus. De komkommers zorgen voor knapperigheid, de verse kruiden maken het fris en de dressing maakt het super Thais! Maak het heerlijk pittig met Thaise bird’s eye chili’s of ga voor lekker mild voor paprika.

Hier vind je het recept voor Thaise biefstuksalade

Dinsdag- Koolhydraatarme paella met garnalen

Koolhydraatarme paella
Met dit recept voor koolhydraatarme paella met garnalen steken we een Spaanse klassieker in een nieuw jasje. Een lekker gezond jasje, met extra veel groente en zoals de naam al doet vermoeden: met minder koolhydraten. Uiteraard nog wel vol smaak en met een heerlijk zomers kleurtje!

Hier vind je het recept voor Koolhydraatarme paella met garnalen

Woensdag- Japanse curry noedelsoep

Japanse curry noedelsoep met biefstuk
Japanse Curry Noedelsoep is een heerlijke rijke soep, met de kenmerkende smaak van Japanse Curry. Binnen een paar minuten heb je een heerlijke basis en dan is het een kwestie van je noedelsoep aankleden met alles wat je lekker vindt!

Hier vind je het recept voor Japanse Curry Noedelsoep

Donderdag- Klassieke aspergesoep met witte asperges

Aspergesoep

Het perfecte recept voor Hemelvaart: klassieke aspergesoep met witte asperges. Het is een super makkelijke soep om te maken én het is eigenlijk niet eens zoveel werk. We gebruiken voor deze soep alles van het witte goud, dus gooi zeker de schillen niet weg!

Hier vind je het recept voor Klassieke aspergesoep met witte asperges

Vrijdag- Luie Rode Wijn Pasta

Snelle Luie Rode wijn pasta Flying Foodie Foodblog
Luie rode wijn pasta is een klein feestje dat je makkelijk binnen 20 minuten op tafel kan zetten. Het is ook nog eens een super makkelijk een-pans recept, zodat je na het eten nog even lekker kan genieten van een glas rode wijn, zonder meteen met een enorme afwas te zitten. Wijn + Pasta + Weinig afwas.. What’s not to like?!

Hier vind je het recept voor Luie Rode Wijn Pasta


Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close