Weekmenu 102

Deel met vrienden en familie

Voor iedereen die op zoek is naar een weekmenu vol snel te bereiden, gevarieerde en gezonde gerechten, hebben we goed nieuws! Met dit weekmenu sta je slechts 30 minuten in de keuken en geniet je van smaakvolle maaltijden.

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #102

Maandag – Super gezonde groene soep

Groene soep met courgette broccoli spinazie
Hoe groener, hoe gezonder. Natuurlijk gaat dat niet altijd op, maar bij deze super gezonde groene soep wel! Een lekker vullende soep, die je zo aan je dagelijkse hoeveelheid groente helpt!

Hier vind je het recept voor Super gezonde groene soep

Dinsdag- Heerlijke gepofte zoete aardappel met kikkererwten

gepofte zoete aardappel met kikkererwten
Een heerlijk recept met zoete aardappel waar ook kikkererwten, feta en spekjes in zitten. Liever geen vlees? Ik geef je ook een tip hoe je dit recept een vega-twist kunt geven!

Hier vind je het recept voor Heerlijke gepofte zoete aardappel met kikkererwten

Woensdag- Bloemkool couscous met kipgehaktballetjes

bloemkool couscous met kippengehaktballentjes

Met de super veelzijdige bloemkool kun je een heerlijke koolhydraatarme couscous maken. Je gebruikt voor dit recept een halve bloemkool, de andere helft bewaar je voor de tortilla’s op vrijdag.

Hier vind je het recept voor Bloemkool couscous met kipgehaktballetjes

Donderdag- Airfryer Frittata

airfryer frittata met paprika, ei, kip en lente ui
Airfryer Fritta is niet alleen snel en gemakkelijk te bereiden, maar het biedt ook eindeloze mogelijkheden om te variëren met je favoriete ingrediënten. Dus laten we snel aan de slag gaan!

Hier vind je het recept voor Airfryer Frittata

Vrijdag- Bloemkool Tortilla’s met lente ui!

Recept bloemkool tortilla
Velen van jullie denken bij bloemkool vast aan die saaie, doorgekookte variant van vroeger. Bloemkool Tortilla’s zijn een leuke en gezonde manier om eens wat anders te doen met je bloemkool! Perfecte aanvulling van een koolhydraatarme maaltijd.

Hier vind je het recept voor Bloemkool Tortilla’s met lente ui!


Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close