Weekmenu 111

Deel met vrienden en familie

Wil je gedurende de hele week snel klaar zijn in de keuken, maar ook genieten van lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijden? Ontdek dan dit weekmenu, gebaseerd op de feedback van onze trouwe bezoekers!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #111

Maandag – Spaanse Traybake met Kip en Chorizo

Spaanse traybake met kip, chorizo en lekker veel paprika

Spaanse traybake met kip en chorizo is de perfecte oplossing voor drukke doordeweekse avonden. Alles wat je nodig hebt, gaat in één keer de bakplaat op! Met de chorizo, malse kip en een mix van kleurrijke groenten, zet je in no-time een smaakvolle maaltijd op tafel. Dit gerecht is niet alleen snel en eenvoudig te maken, maar ook een echte smaakbom. Wij gaan deze keer voor aardappels bij onze traybake, maar we geven je ook tips voor een nog makkelijkere en koolhydraatarme bereiding. 

Hier vind je het recept voor Spaanse Traybake met Kip en Chorizo

Dinsdag- Instant Pot Pasta Pesto met Kipfilet

Instant Pot Pasta Pesto met kipfilet

Instant Pot Pasta Pesto met Kipfilet is een heerlijke, snelle maaltijd uit je multicooker. Super simpel, weinig afwas en makkelijk uit te breiden of aan te passen naar eigen smaak.

Hier vind je het recept voor Instant Pot Pasta Pesto met Kipfilet

Woensdag- Koreaanse Smash Burgers

Koreaanse Smash Burger

Zoewel smash burgers, als de Koreaanse keuken veroveren de wereld, dus laten we dit samen brengen tot een fantastische Koreaanse Smash Burger. Heerlijk sappige vlees, verrukkelijke kimchi en een ontzettend lekkere gochujang mayo. Maak het geheel af met bacon en kaas en je heb me toch een feestje op je bord!

Hier vind je het recept voor Koreaanse Smash Burgers

Donderdag- Herfstige groenteschotel met venkelzaad


Een heerlijke herfstige groenteschotel met venkelzaad, regenboog wortels en zoete aardappels. Een heerlijke smaakcombinatie die je echt een keer moet uitproberen! De herfst is het seizoen waarin de markten worden overspoeld met een overvloed aan heerlijke groenten. Een geweldige manier om van al die verse seizoensproducten te genieten, is door ze te combineren in een smaakvolle en voedzame groenteschotel met venkelzaad. Deze schotel zit boordevol herfstige smaken en is een heerlijke toevoeging aan je menu tijdens de koelere maanden.

Hier vind je het recept voor Herfstige groenteschotel met venkelzaad

Vrijdag- Indonesische Pompoen Smoor

Indonesische Pompoen Smoor

Indonesische Pompoen Smoor is een heerlijke vegetarische variatie op het bekende vleesgerecht ‘Daging Smoor‘. De stukken pompoen worden gesmoord in een saus van ketjap, ui en gember. Simpel, maar heerlijk, met een vleugje zoet. 

Hier vind je het recept voor Indonesische Pompoen Smoor


Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close