Weekmenu 124

Deel met vrienden en familie

Het is weer tijd voor een nieuw weekmenu! We zitten volop in de lente, dus daar spelen we lekker op in met lichte gerechten, frisse smaken en seizoensgroenten. Wat dacht je van sticky zalm uit de airfryer, een kom verwarmende chorba of romige tomaten-orzo met burrata? Zoals altijd: makkelijk, gevarieerd en zonder pakjes of zakjes. Kook je mee deze week?

Weekmenu 124

We zitten midden in de lente en dat zie je terug in dit frisse, lichte weekmenu. We zetten seizoensgroenten in de spotlight en houden het lekker simpel en snel, zoals je van Flying Foodie gewend bent. Van een knapperige airfryer-zalm tot een vrolijke ovenschotel – dit is een weekmenu waar je blij van wordt. Kook je mee?

Maandag – Sticky Zalm uit de Airfryer

Sticky Airfryer Zalm

Begin je week met een smaakexplosie! Deze zalm uit de airfryer krijgt een plakkerige Aziatische marinade mee en is razendsnel klaar. Ideaal voor een drukke maandag waarop je wel iets lekkers wilt.

Hier vind je het recept voor Sticky Zalm uit de Airfryer

Dinsdag – Broccolistamppot met Ei en Gebakken Hamblokjes

Stamppot met Broccoli

Een lichte stamppot die perfect past bij de lente. De combinatie van broccoli, romige aardappel, een zacht eitje en krokante hamblokjes zorgt voor comfort food met een frisse twist.

Hier vind je het recept voor Broccolistamppot met Ei en Gebakken Hamblokjes

Woensdag – Chorba met Rundvlees

Marokkaanse maaltijd soep met Rundvlees Chorba

Deze geurige, rijkgevulde soep met rundvlees en kikkererwten is een heerlijke hartige maaltijd. Ideaal voor een wat frissere lentedag en verrassend makkelijk te maken!

Hier vind je het recept voor Chorba met Rundvlees

Donderdag – Tomaten-Orzo met Burrata

Tomaten Orzo en simpele pasta maaltijd met riso en tomaten

Romige burrata op een bedje van tomaten-orzo: dit gerecht ziet eruit alsof je uren hebt staan koken, maar staat verrassend snel op tafel. Lente op je bord!

Hier vind je het recept voor Tomaten-Orzo met Burrata

Vrijdag – Bloemkool Ovenschotel met Gehakt

Bloemkool Ovenschotel met gehakt en aardappelschijfjes

We sluiten de week af met een stevige ovenschotel vol bloemkool, kruidig gehakt en aardappelschijfjes. Comfort food dat perfect past bij een gezellige vrijdagavond aan tafel.

Hier vind je het recept voor Bloemkool Ovenschotel met Gehakt

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk alle weekmenu’s of blader door de receptenindex voor nog meer lekkers!

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Close
© Copyright Flying Foodie
Close