MAKKELIJK, GEZOND & GEVARIEERD WEEKMENU #20

Deel met vrienden en familie

Zomers Weekmenu #20
Een weekmenu voor lekkere, smaakvolle en vooral kleurrijke zomerse recepten! Alle doordeweekse recepten zijn gemiddeld binnen 30 minuten te bereiden. Wel zo fijn na een lange dag waarop je wel gewoon een gezonde maaltijd wilt eten, maar geen zin hebt om lang in de keuken te staan.

Maandag \\ Thaise Quinoa salade

Thaise Quinoa salade met pinda
We beginnen de week met een meatless monday, maar daarom niet minder smakelijk. Deze quinoa salade is super smaakvol en heerlijk knapperig.

Het recept

Dinsdag \\ Lente-uisoep

Lente-ui soep met naan
De zomerse versie van de klassieke uien-soep. Een stuk lichter en vrolijker van kleur dan het origineel. Lekker met een naan of vers afgebakken Turks brood.

Het recept

Woensdag \\ Sushi Burrito

Sushi Burrito
Wie is er nou niet gek op sushi? Vervang de surimi gerust met zalm, tonijn, gebakken stukjes kip of rivierkreeftjes.

Het recept

Donderdag \\ Pastasalade

Pastasalade met rode pesto
Lekker, simpel en bijna iedereen vindt het lekker: pastasalade. En nog een extra voordeel: dit gerecht kun je makkelijk een dag van tevoren maken. Vervang de rode pesto gerust door groene!

Het recept

Vrijdag \\ Pizzzzzaaaaa!

Spinazie ricotta artisjok pizza
Vrijdag is wat mij betreft de perfecte dag voor een pizza! Deze versie is heerlijk met artisjokken, spinazie en ricotta! Geen tijd om te rollen? Smeer de vulling dan gewoon uit over het pizzadeeg. De pizza kan dan meteen wat korter in de oven.

Het recept

Weekend \\ Mojito’s

Mandarijn Mojito met rum en amaretto
Geniet in het weekend van een heerlijke, zomerse mandarijn mojito. Zomer in een glas waar je geen genoeg van zult krijgen. Wel met mate drinken natuurlijk 😉

Het recept

Dit weekmenu niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens de eerder uitgekomen weekmenu’s!

Heb je lekker gekookt met mijn recepten? Laat het mij vooral weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #FlyingFoodieFood. Het lijkt mij ontzettend leuk om te zien hoe jullie aan de slag zijn gegaan!

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close