Weekmenu 36 (makkelijk & snel)

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn met je koken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we ons zelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #36

Maandag – Waldorfsalade met gerookte kip

Waldorf salade met gerookte kip

Waldorfsalade met gerookte kip combineert de klassieke frisse, lichtzoete smaken van de Waldorfsalade met het heerlijk hartige van gerookte kip. Super snel klaar en er komt geen pan aan te pas. Perfect om de week mee te beginnen dus!

Hier vind je het recept

Dinsdag – Chinese Bami

Chinese bami goreng

Bami zoals van de Chinees: iedereen kent het wel. Heerlijke, glibberige brede bami noodles met stukjes ham en reepjes ei. Simpel om te maken en deze versie is lekkerder dan de versie die jij afhaalt! Deze Chinese afhaalklassieker staat makkelijk binnen 30 minuten op tafel.

Hier vind je het recept

Woensdag – Citroen-munt Quinoa

Citroen munt quinoa met vega worstjes

Een super snelle vega maaltijd met citroen, munt, quinoa en vega worstjes. Heerlijk hartig, fris en een vleugje ziltig. Vervang de vega worstje gerust door merguez worstjes!

Hier vind je het recept

Donderdag – Pasta Pesto met kipgehaktballetjes

Pasta Pesto met kipgehaktballetjes

Pasta Pesto met kipgehaktballetjes is een echt feestmaal voor op een doordeweekse avond. Super kidsproof en ook heel geschikt als je brak bent. Simpel te maken en eet heerlijk weg. De gehaktballetjes geven de pasta pesto een speels effect en hebben een heerlijke structuur. De balletjes worden op smaak gebracht met Parmezaan, dat moet dus wel lekker zijn!

Hier vind je het recept voor heerlijke pasta pesto met kipgehaktballetjes

Vrijdag – Pizza met burrata en tomaat

Pizza met burrata en tomaat

Pizza met burrata en tomaat is een simpele, maar perfecte smaakcombinatie. Knapperige bodem, ietwat zoete tomaatjes en een heerlijk romige burrata. Perfetto!

Hier vind je het recept

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close