Weekmenu 39

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn met je koken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we ons zelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #39

Maandag – Luie uiensoep

Franse uiensoep

Een goede Franse uiensoep is heerlijk, zo rijk aan smaak en super geurig. Maar je moet voor het maken van deze soep wel flink wat tijd en geduld hebben. Niet iedereen heeft hier de tijd voor, soms je wil je gewoon even snel een lekkere kom uiensoep. Gelukkig is er ook een manier om een snelle uiensoep te maken.

Hier vind je het recept voor luie uiensoep

Dinsdag – Traybake met pompoen, spek en champignons

traybake pompoen champignon spek

Deze traybake met pompoen, spek en champignons is een heerlijk smaakvol doordeweeks recept. Ideaal als je op zoek bent naar een recept met minder koolhydraten. Groentes snijden, verdelen over de plaat en zo de oven in! Geen zin in spek of paddenstoelen? Ga dan voor onze koolhydraatarme Griekse traybake.

Hier vind je het recept traybake met pompoen, spek en champignons

Woensdag – Gevulde gepofte aardappel met Mexicaans gehakt

Gevulde gepofte aardappel met Mexicaans gehakt

Deze gevulde gepofte aardappel met Mexicaans gehakt is een echte traktatie voor doordeweeks. Met de hulp van je magnetron, voor het poffen van de aardappel, maak je deze heerlijke maaltijd makkelijk binnen 20 minuten! Guacamole erbij en het feest is compleet!

Hier vind je het recept voor gevulde gepofte aardappel met Mexicaans gehakt

Donderdag – Foe Yong Hai

Chinese afhaal Foe yong hai

Foe Yong Hai, oftewel ei met groente in zoetzure saus. Wie kent het niet? Een absolute afhaalklassieker bij de Chinees in Nederland. Heel simpel zelf te maken en misschien wel lekkerder dan bij de Chinees. In ieder geval een stuk lekkerder dan bij het laatste restaurant waar ik het zelf afhaalde! Heb je vandaag weinig tijd, maak dan de saus 1 à 2 dagen van tevoren, de rest van het recept is dan super snel klaar.

Hier vind je het recept voor afhaalklassieker Foe Yong Hai

Vrijdag – Penne alla vodka

Pasta met wodka

Penne alla Vodka, oftewel pasta met wodka, dat klinkt goed, toch? Of vind je het toch een beetje vreemd klinken? Lees zeker even verder, want met een paar simpele ingrediënten maak je een heel smaakvol gerecht. De wodka werkt in dit gerecht als een smaakversterker. En nee, van deze pasta word je niet dronken.

Hier vind je het recept voor Penne alla Vodka (pasta met wodka)

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close