Weekmenu #41 Makkelijk en Snel

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn met je koken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we ons zelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #41

Maandag – Fantastische paddenstoelen pasta

romige paddenstoelen pasta recept

Paddenstoelen pasta met room is al een ontzettend lekker gerecht, maar met een paar tips maak je deze pasta helemaal fantastisch en ook nog eens razendsnel klaar. Dit recept is ook heel makkelijk lactosevrij en vegan te maken!.

Hier vind je het recept voor fantastische paddenstoelen pasta met room

Dinsdag – Bloemkool paella met garnalen

Koolhydraatarme paella recept

Met dit recept voor koolhydraatarme paella met garnalen steken we een Spaanse klassieker in een nieuw jasje. Een lekker gezond jasje, met extra veel groente en zoals de naam al doet vermoeden: met minder koolhydraten. Uiteraard nog wel vol smaak en met een heerlijk zomers kleurtje! Beetje zon in huis tijdens de herfst.

Hier vind je het recept voor koolhydraatarme paella met garnalen

Woensdag – Hete bliksem met kipschnitzels

Hete bliksem stamppot met appel

Hete bliksem is een simpel stamppot gerecht op basis van aardappel, ui en appels. De appeltjes en uien bakken we zacht met een flinke klont boter, waardoor ze licht karamelliseren en een heerlijke smaak krijgen. De kipschnitzels paneren we zelf met cornflakes, waardoor ze super knapperig worden. En dat geeft een lekkere afwisseling met het zachte van de hete bliksem!

Hier vind je het recept voor hete bliksem met kipschnitzels

Donderdag – Tomatenrijst met ballen

Tomatenrijst met ballen vegan recept

Tomatenrijst met ballen. Simpel te maken en een heerlijk, goed vullend eenpansgerecht. Behalve tomaten, zit er in deze rijstmaaltijd ook nog paprika en courgette.

Hier vind je het recept voor tomatenrijst met ballen

Vrijdag – Griekse hamburgers met feta

Griekse burger

Deze Griekse hamburger met feta en komkommer is een heerlijke ‘biftekia’ burger. Gekruid rundvlees met oregano, peterselie en munt. Neem een hap, sluit je ogen en je hebt even het idee dat je in Griekenland bent!

Hier vind je het recept voor de Griekse hamburger met feta en komkommer

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close