Weekmenu 44 – Fan Favorites

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn met koken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we ons zelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #44 ‘Fan Favorites’

Maandag – spinazie zalm frittata

Luie Spinazie Zalm Frittata post

Trek in een heerlijke koolhydraatarme spinazie zalm frittata die ook nog eens goed vult? Dan zit je met dit recept voor een Luie Spinazie Zalm Frittata helemaal goed. Binnen 10 minuten ben je klaar en daarna neemt de oven het werk van je over.

Hier vind je het recept voor Luie Spinazie Zalm Frittata (koolhydraatarm!)

Dinsdag – Udon Noedels met kip en pindasaus

Udon Noedels met kip

Heerlijke sappige, dikke udon noedels met kip en pindasaus. Super makkelijk te maken en binnen 20 minuten klaar (15 als je heel snel bent!).

Hier vind je het recept voor Udon Noedels met kip en pindasaus.

Woensdag – Gevulde kipfilet met Boursin en spek uit de oven

Kipfilet gevuld met boursin en omwikkeld met spek

Gevulde kipfilet met Boursin en spek uit de oven is absoluut één van mijn favoriete gerechten. Een lekker ziltig en sappig kippenborstje, waar je bijna niets voor hoeft te doen. Insnijden, volproppen, omwikkelen en de oven in smijten! Maak het af met lekkere groene groente zoals sperzie- of snijbonen. Lekker wat koolhydraten erbij? Wat dacht je van rijst of gebakken aardappels!

Hier vind je het recept voor Gevulde kipfilet met Boursin en spek uit de oven.

Donderdag – Prei stamppot

Nederlandse stamppot met prei recept

Preistamppot met ei en gebakken spekjes is een heerlijke stamppot, die zowel in de zomer als de winter erg goed smaakt. Een simpel gerecht met pure smaken, dat doet herinneren aan vroegere tijden. Deze makkelijke maaltijd staat binnen 30 minuten op tafel. Dit gerecht is ook nog eens ontzettend budget proof, met minder dan 1 euro per persoon.

Hier vind je het recept voor Preistamppot met ei en gebakken spekjes en mocht je een Instant Pot hebben, dan kan je ook voor deze versie gaan: Preistamppot uit de Instant Pot.

Vrijdag – gegrilde paprika risotto met burrata

Gegrilde paprika risotto met burrata

Vrijdag mag het wel een klein feestje zijn, toch? Voor deze gegrilde paprika risotto met burrata mag je mij ‘s nachts wakker maken. Neem de tijd om echt van dit gerecht te genieten. De burrata maakt de risotto hemels romig. De gegrilde paprika houdt het heerlijk fris en in balans, en geeft het natuurlijk die fantastische diep-oranje kleur. Een feest om te serveren (en op te eten natuurlijk!)

Hier vind je het recept voor Gegrilde paprika risotto met burrata!

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close