Weekmenu 47 – altijd lekker!

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn met koken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we ons zelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #47

Maandag – Gebakken feta tomaat pasta

Gebakken Feta tomaat pasta uit de Airfryer-2
Gebakken feta pasta is op TikTok al tijden een hit en wij snappen wel waarom! Heerlijke, romige pasta, die het ziltige heeft van feta en het licht-zoete van geroosterde tomaten. Het hele gerecht is in 30 minuten klaar, maar zelf heb je er maar 5 minuten werk aan. Ideaal dus zo aan het begin van de week. We hebben een recept voor in de oven, Instant Pot of airfryer voor je!

Dinsdag – Spicy noedelsoep met kip en gochujang

Spicy noedelsoep koreaans

Heerlijke spicy noedelsoep met kip en gochujang. De gochujang geeft de noedelsoep niet alleen wat pit, maar ook een prachtige rode gloed. De kip maken we nog even af in de oven voor een heerlijk knapperig korstje. Afgetopt met lente ui, edamame boontjes en een gekookt eitje. Tijd om te slurpen!

Hier vind je het recept voor spicy noedelsoep met kip en gochujang

Woensdag – Mexicaanse wrap lasagne

Lasagne van wraps
We breken de week doormidden met een extra makkelijk recept!

Hier vind je het recept voor Mexicaanse wrap lasagne (lekker lui recept)

Donderdag – Fantastische paddenstoelen pasta met room

Fantastische paddenstoelen pasta met room en pijnboompitten
Paddenstoelen pasta met room is al een ontzettend lekker gerecht, maar met een paar tips maak je deze pasta helemaal fantastisch en ook nog eens razendsnel klaar. Dit recept is ook heel makkelijk lactosevrij en vegan te maken!

Hier vind je het recept voor fantastische paddenstoelen pasta met room

Vrijdag – Frittata

Spinazie Zalm Frittata

Trek in een heerlijke koolhydraatarme spinazie zalm frittata die ook nog eens goed vult? Dan zit je met dit recept helemaal goed. Binnen 10 minuten ben je klaar en daarna neemt de oven het werk van je over.

Hier vind je het recept voor luie spinazie zalm frittata (koolhydraatarm!)

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close