Weekmenu 48 – Lekker gevarieerd

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn met koken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we ons zelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 45 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #48

Maandag – Simpele noodle soep met garnalen

Simpele noodle soep met garnalen, paddestoelen en spinazie

Deze noodle soep met garnalen, paddenstoelen en spinazie is lekker makkelijk te maken en toch nog steeds gezond en goed vullend. Natuurlijk is deze verse noodle soep klaar binnen 30 minuten!

Hier vind je het recept voor simpele noodle soep met garnalen, paddestoelen en spinazie

Dinsdag – Zoete aardappel zuurkool stamppot

Zoete aardappel Zuurkool stamppot recept

Zoete aardappel zuurkool stamppot is een moderne twist op deze klassieke lieveling. Niet alleen extra kleur, maar ook extra smaak. Waarom zou je zuurkool stamppot maken met zoete aardappel in plaats van ‘gewone’ aardappels? Het smaakt gewoon heel lekker! Het zoete van de zoete aardappelen past erg goed bij het zure van de zuurkool.

Hier vind je het recept voor Zoete aardappel zuurkool stamppot

Woensdag – Vietnamese Noodle Bowl (Bún chả)

Vietnamese noodle bowl 3

Deze Vietnamese Noodle Bowl (Bún chả) is knapperig en een vleugje zoet, maar ook ontzettend fris. Deze versie met Vietnamese gehaktballetjes is super simpel te maken. Een perfecte makkelijke en snelle maaltijd voor doordeweeks!

Hier vind je het recept voor Vietnamese Noodle Bowl (Bún chả)

Donderdag – Hartige spinazietaart met ricotta

Hartige Spinazietaart met ricotta

Hartige spinazietaart met ricotta en een heerlijke, knapperige korst van bladerdeeg. Hoewel hij 45 minuutjes in de oven staat, ben je zelf met ongeveer 10 minuten voorbereiding al klaar!

Hier vind je het recept voor Hartige spinazietaart met ricotta

Vrijdag – Bang Bang Pasta

Bang Bang pasta met garnalen

Bang Bang pasta met garnalen is snel en super makkelijk. De heerlijke, romige (en toch simpele) smaken zullen je verrassen. Haal de Amerikaans-Italiaanse keuken bij je in huis!

Hier vind je het recept voor Bang Bang pasta met garnalen

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close