Weekmenu 56

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn met koken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we ons zelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 45 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #56

Maandag – Groene asperges

Gegrilde asperges met knoflookkruim

Gegrilde asperges met knoflookkruim! Gegrilde groene asperges zijn natuurlijk sowieso lekker, maar de knoflookkruim maakt het helemaal af, met een extra crunch. Heerlijk simpel recept, dat je zowel binnen als buiten op de BBQ kunt klaar maken. Heerlijk met een simpel stukje kip.

Hier vind je het recept voor Gegrilde asperges met knoflookkruim

Dinsdag – Pasta pesto 

Super simpele pasta pesto recept

Heel veel mensen zijn gek op de Italiaanse keuken, ik zelf ook. De gerechten hebben altijd zoveel smaak, dat je niet verwacht dat ze vaak heel makkelijk te maken zijn. Pasta Pesto is op dit moment een van mijn favoriete Italiaanse pasta gerechten. Het is zo simpel, dat je het bijna geen recept zou kunnen noemen. Het is ook leuk om eens pesto te maken van rucola!

Hier vind je het recept voor Pasta Pesto

Woensdag – Ramenburger

Recept RamenBurger, burger met noodles

De ramenburger, een burger met ‘broodjes’ gemaakt van ramen/noodles, is een creatie uit Japan.  Het is een beetje en gek recept, maar dat is toch leuk in de vakantie? En vergis je niet, deze burger is echt verrukkelijk! 

Hier vind je het recept voor Ramenburger met Sriracha Mayo

Donderdag -Snelle roerbaknoedels met gehakt

Gehakt met noedels roerbakken

Snelle roerbaknoedels met gehakt is een ideaal doordeweeks recept. Lekker veel groente en een zelfgemaakte woksaus, zonder gedoe. Je hebt hier geen pakje of zakje voor nodig!

Hier vind je het recept voor Snelle roerbaknoedels met gehakt

Vrijdag – Cherry Cola kip met Dr Pepper

Cherry Cola kip dr pepper

Cola kip kennen we inmiddels wel, maar wist je dat je ook met Cherry Cola of Dr Pepper een heerlijke kip met sticky saus kunt maken? Perfect voor op een vrijdagavond! 

Hier vind je het recept voor Cherry Cola kip met Dr Pepper

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close