Weekmenu 57

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn met koken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou! Speciaal hebben we deze week een heerlijke vakantie versie van het weekmenu voor jullie. 

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we ons zelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 45 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #57

Maandag – Orzo met courgette en knapperige pancetta

Orzo met courgette en knapperige pancetta

Deze orzo met courgette is heerlijk fris en zomers, de pancetta brengt de ziltigheid mee naar de tafel én geeft een lekkere crunch. We maken het recept helemaal af met citroenrasp, verse peterselie, geroosterde pijnboompitjes en (als je zin hebt in pittig) een beetje chili. Met gemak klaar in 30 minuten en je maakt maar 1 pan vies!

Hier vind je het recept voor Orzo met courgette en knapperige pancetta

Dinsdag – Turkse Pizza 

Recept Turkse Pizza

Zelfgemaakte Turkse Pizza, oftewel lahmacun, vul je met knapperige ijsbergsla en groente, geef je pit met een flinke hoeveelheid sambal en maak je af met knoflooksaus! Met dit recept maak je heel simpel en snel zelf verse Turkse pizza. Niks lekkerder dan je eigen deeg!

Hier vind je het recept voor Turkse Pizza

Woensdag – Roerbaknoedels met biefstuk in oestersaus

Noodles met biefstuk met paprika en oestersaus

Noodles met biefstuk in oestersaus is een heerlijk roerbakrecept. Malse reepjes biefstuk, paprika, snijbonen en natuurlijk van die lekkere, sappige noodles. De marinade, met onder andere oestersaus en knoflook, dubbelt als saus, die je trouwens heel makkelijk zelf maakt. Geen zakjes nodig voor dit recept!

Hier vind je het recept voor roerbak noodles met biefstuk in oestersaus

Donderdag – Mexicaanse wrap lasagne

Mexicaanse wrap lasagne-2

Mexicaanse wrap lasagne is een heerlijk, maar belachelijk simpel recept. Helemaal student-, kids- en ‘uitgebluste volwassene van welke leeftijd dan ook’-proof! Minder dan 5 minuten werk en daarna hoeft het maar 15 minuten in de oven. Tel uit je winst. Thuis laten bezorgen kost bijna meer moeite!

Hier vind je het recept voor Mexicaanse wrap lasagne (lekker lui recept)

Vrijdag – Tapas avond! 

Spaanse knoflookgarnalen

Vanavond maken we er een tapas feestje van met Spaanse knoflookgarnalenDadels met spekPan con TomatePatatas Bravas (authentiek recept) en natuurlijk een heerlijke kan Spaanse Sangria. Heerlijk genieten!

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close